Кремінська    районна    рада
Меню
На тебе чекають вдома

https://www.facebook.com

/dorogamira/

Форма входа

Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 54 55 56 57 58 ... 63 64 »

      5 червня.2014 року відбулося друге пленарне засідання 44-ої сесії районної ради. Депутати розглянули ряд комунальних питань та прийняли по ним відповідні рішення.

Просмотров: 477 | Добавил: admin | Дата: 13.06.2014

       29 травня 2014 року проведенню позачергової 44-ої сесії районної ради передувало спільне засідання постійних комісій районної ради з питань бюджету і фінансів та з питань місцевого самоврядування, комунальної власності та використання природних ресурсів. Депутати розглянули питання щодо внесення змін до районних  програм оздоровлення та відпочинку дітей на 2014-2017 роки та соціальної підтримки сімей, дітей та молоді Кремінського району на 2014 рік, а також до Кремінського районного бюджету на 2014 рік. Головою районної ради були запропоновані до розгляду ряд листів щодо управління об’єктами комунальної власності. По ним були винесені на розгляд сесії відповідні проекти рішень. Також депутати винесли на розгляд сесії проект рішення щодо звітування депутатів  перед виборцями до 1 серпня 2014 року про проведену роботу.< ... Читати далі »

Просмотров: 484 | Добавил: admin | Дата: 30.05.2014

         9 травня 2014 р. у м.Кремінна на площі Красній відбувся мітинг з нагоди Дня Перемоги. Ветеранів Великої Вітчизняної війни привітали керівники району, педагогічні колективи навчальних закладів району, представники підприємств, організацій, установ, молодь та мешканці міста. Голова Кремінської районної ради Назаренко Ю.І. подякувала учасників бойових дій за прояв патріотизму, безмежну мужність в ім’я мирного життя наступних поколінь, побажала  здоров’я, миру, добробуту усім мешканцям та гостям району.

... Читати далі »

Просмотров: 473 | Добавил: admin | Дата: 13.05.2014

Дорогие ветераны Великой Отечественной войны, труженики тыла, матери и вдовы погибших воинов, дети войны!

Уважаемые жители Кременщины!

     Мы собрались сегодня возле святого для каждого человека места, чтобы почтить память тех, кто «смертию смерть поправ» завоевал  право на жизнь всему человечеству.

     Имена и фамилии наших земляков, высеченные на этих гранитных плитах, никогда не станут пустым звуком. И сегодня, собравшись здесь, мы п ... Читати далі »

Просмотров: 437 | Добавил: admin | Дата: 13.05.2014

     Ввечері 8 травня 2014 р. у Сквері Слави біля Меморіалу Слави відбулася урочиста Літія за загиблими у роки Великої Вітчизняної війни. Перед присутніми виступила голова Кремінської районної ради Назаренко Ю.І.

Просмотров: 406 | Добавил: admin | Дата: 13.05.2014

     08.05.2004 р. голова Кремінської районної ради Назаренко Ю.І. брала участь у церемонії перепоховання 38 останків загиблих у роки Великої Вітчизняної війни на території Веригінського лісництва. Місця захоронення були виявлені завдяки спогадам очевидців тих далеких подій на території району та клопітливій роботі громадського об’єднання «Реквієм».

    

 

... Читати далі »

Просмотров: 646 | Добавил: admin | Дата: 13.05.2014

     Напередодні Дня Перемоги голова Кремінської районної ради Назаренко Ю.І. та голова Кремінської районної ветеранської організації Старикова О.А. відвідали на дому і привітали зі Святом ветеранів – учасників бойових дій, які мешкають у м.Кремінна. Разом з подарунками ветерани отримали слова подяки за приклад мужності, патріотизму та за тяжку працю відновлення мирного життя повоєнних років.

     Назаренко Ю.І. та Старикова О.А. побажали ветеранам міцного здоров’я та довголіття, добробуту та злагоди кожній родині, світлого та мирного неба над оселями.

Просмотров: 402 | Добавил: admin | Дата: 13.05.2014

            05.05.2014 р. у Кремінській районній раді відбувся семінар за участю місцевих голів та секретарів селищної та сільських рад.

        Учасники семінару ознайомилися зі змінами в чинному законодавстві у зв’язку з прийняттям Закону України «Про інформацію» та Закону України «Про доступ до публічної інформації».

       За результатами семінару всім присутнім були надані в електронному вигляді витяги з нормативно-правових актів, до яких були внесе ... Читати далі »

Просмотров: 474 | Добавил: admin | Дата: 06.05.2014

         Події, які сьогодні відбуваються в державі, загрожують національній безпеці,  територіальній цілісності України, життю та здоровֹ’ю громадян.

         Права громадян України, зокрема право на мирні зібрання гарантовано статтею 39 Конституції України, статтею 11 Конвенції про захист прав людини та основоположних свобод та статтею 21 Міжнародного пакту про громадські та політичні права. Проте статтею 39 Конституції України обумовлено, що про проведення мітингів, зборів, походів і демонстрацій, завчасно надавати повідомлення до місцевих органів влади.

... Читати далі »

Просмотров: 514 | Добавил: admin | Дата: 29.04.2014

Обращение депутатов Кременского районного совета шестого созыва

Луганской области к Верховной Раде Украины, и.о. Президента

Украины А.В.Турчинову, Луганскому областному совету

           Общественная ситуация в Украине значительно обострилась, политические процессы разрозненны и не способствуют консолидации жителей государства. В связи с этим депутаты Кременского районного совета считают своей первоочередно ... Читати далі »

Просмотров: 724 | Добавил: admin | Дата: 22.04.2014

          17 квітня 2014 року в Кремінській районній раді відбулося засідання постійної комісії з питань бюджету та фінансів і позачергова сесія районної ради.

         На розгляд були винесені декілька важливих питань. Зокрема, депутати внесли зміни до районного бюджету на 2014 рік, затвердили районну програму соціальної підтримки сімей, дітей та молоді Кремінського району на 2014 рік, розглянули питання  про забезпечення готовності об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селища та міста Кремінського району до опалювального сезону 2014-2015 року та інші.

... Читати далі »

Просмотров: 513 | Добавил: admin | Дата: 22.04.2014

     Житель поселка Краснореченское Любарь Василий Андреевич свою трудовую жизнь посвятил работе на железной дороге. Так случилось, что из-за болезни Василия Андреевича врачам пришлось ампутировать ему ногу.

     Его жизнь разделилась на две части «до» и «после». Никто не застрахован от инвалидности. Но проблема в том, что инвалид оказывается по другую сторону от здорового общества. В этот момент человека нельзя оставлять один на один со своей проблемой, иначе может случиться непоправимое.

    Краснореченский поселковый совет ходатайствовал перед Луган ... Читати далі »

Просмотров: 444 | Добавил: admin | Дата: 17.04.2014

         14.04.2014 р. відбулася робоча нарада голови районної ради Назаренко Ю.І. з міським, селищним і сільськими головами.

         На початку наради голова районної ради ознайомила присутніх з листом Міністерства фінансів України щодо внесення змін до показників місцевих бюджетів на 2014 рік. З приводу цього питання виступили начальник фінансового управління РДА Чехута Н.В. та начальник відділу РЦСССДМ РДА Смага І.І. Місцевим головам рекомендовано вивчити потреби в утриманні соціальних працівників на відповідних територіях та передбачити цільову субвенцію на їх утримання.

< ... Читати далі »

Просмотров: 479 | Добавил: admin | Дата: 16.04.2014

      Шановні жителі міста та району, пенсіонери, ветерани та всі небайдужі. Пропонується для публічного обговорення проекти флагу та гербу Кремінської районної організації ветеранів України. Розглянемо всі ваші пропозиції.

          Контактний телефон 2-10-24 (ветеранська організація)

Президіум ветеранської організації

проект флагу

... Читати далі »

Просмотров: 606 | Добавил: admin | Дата: 15.04.2014

         Цього тижня в Кремінський районній раді відбулися засідання постійних комісій за наступним графіком:

07.04.2014 р.

- з питань економічного та соціального розвитку району, промисловості, підприємництва, малого та середнього бізнесу, транспорту, зв’язку, екології

- з питань законності, прав і обов’язків громадянина, свободи слова, регламенту, депутатської діяльності, етики та інформації;

08.04.2014 р. ... Читати далі »

Просмотров: 440 | Добавил: admin | Дата: 11.04.2014

         07.04.2014 р. відбулася робоча нарада голови районної ради Назаренко Ю.І. з міським, селищним та сільськими головами. Під час робочої наради присутні ознайомилися з листом Центральної виборчої комісії стосовно забезпечення виборчими скриньками виборчих дільниць з виборів Президента України; з листом ТОВ «ЕККО-ГРУП» стосовно інвестиційної пропозиції – цільового створення фермо-комлексу по вирощуванню та переробці кроликів.

          На минулій робочій нараді місцеві голови як члени Асоціації селищної та сільських рад Кремінського району звернулися листом до генерального директора ТОВ «ЛЕО» з проханням відновлення К ... Читати далі »

Просмотров: 531 | Добавил: admin | Дата: 11.04.2014

2 квітня в селі Варварівка та 3 квітня у селі Михайлівка пройшли сходи жителів громад за участю голови районної ради Юлії Назаренко та першого заступника голови РДА Карини Шаблієнко. Сільські голови  звітували про основні показники розвитку територій за 2013 рік в аспекті виконання програм соціально-економічного та культурного розвитку.

Найбільш важливим у варварівців на сьогоднішній момент є питання функціонування комунального підприємства “Варварівське джерело”. Для нормального водозабезпечення села треба вирішити проблеми низьких проплат населенням за спожиту воду, несанкційованих врізок до централізованої системи, а також недостатнє ресурсне забезпечення підприємства.

... Читати далі »

Просмотров: 443 | Добавил: admin | Дата: 04.04.2014

         31.03.2014 р. під керівництвом голови районної ради Назаренко Ю.І. пройшла робоча нарада з міським, селищним та сільськими головами.

         Під час наради присутні ознайомилися з розпорядженнями голови райдержадміністрації, а саме:

  • про проведення районного місячника з упорядкування об’єктів культурної спадщини;
  • про затвердження районного плану заходів на 2014-201 ... Читати далі »
Просмотров: 494 | Добавил: admin | Дата: 01.04.2014

       24.03.2014 р. відбулася робоча нарада голови Кремінської районної ради Назаренко Ю.І. з міським, селищним та сільськими головами.

       На початку робочої наради виступила начальник фінансового управління райдержадміністрації Макогон Н.М., яка звернула увагу місцевих голів на постанову КМУ від 01.03.2014 р. №156-р «Про економію державних коштів та недопущення втрат бюджету». За результатами обговорення даного питання рекомендовано міському, селищному та сільським головам надати до фінансового управління райдержадміністрації заходи на 2014 р. щодо запобігання порушенням, що призводять до втрат фінансових ресурсів та майна.

... Читати далі »

Просмотров: 491 | Добавил: admin | Дата: 26.03.2014

Пошук




УКРАЇНА ЦЕ ЄВРОПА
Друзі сайту














Адреса районної ради:
92900, м. Кремінна, вул.Банкова,  буд.1
e-mail:
rajrada.krem.lg.ua@ukr.net
Використання матеріалів дозволяється за умови
обов’язкового посилання на джерело
www.rajrada-krem-lg.ucoz.ua