Кремінська    районна    рада
Меню
На тебе чекають вдома

https://www.facebook.com

/dorogamira/

Форма входа

Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2017 » Березень » 14 » Безсумнівно, що і у старості є період «юності».
16:45
Безсумнівно, що і у старості є період «юності».

     Безсумнівно, що і у старості є період «юності».

     Якраз у такому віці знаходиться сьогодні Кремінська районна ветеранська організація. Створена 14 березня 1987 року, сьогодні  організація ветеранів урочисто відсвяткувала 30-річний ювілей.

     Рада ветеранів - найавторитетніша і масова громадська організація.

     Вона об'єднує заслужених людей, чий трудовий і бойовий шлях викликає повагу і захоплення.

     З цієї нагоди у районній дитячій музичній школі відбувся ювілейний Пленум за участю керівництва району, представників окремих установ, організацій району, голів обласної, районної та первинних ветеранських організацій, міського, селищного, сільських голів, пенсіонерів, молоді.

     Пленум розпочала доповіддю про діяльність районної ветеранської організації  її голова Олександра Старікова.

     У своєму виступі вона зазначила, що районна ветеранська організація об’єднує в собі селищну, 16 сільських і 28 первинних організацій в місті Кремінна, до яких входить понад 9 тисяч членів.

     Основна доповідь доповнилась фільмом про історію районної ветеранської організації, що був створений телерадіокомпанією «КТВ-ПЛЮС».

     Під час заходу звучало багато вітань і слів вдячності за працю.

   Так до присутніх звертались голова обласної ветеранської організації Юрій Положенцев, голова райдержадміністрації Наталя Чехута, міський голова Юрій Прокопенко та інші.

     Також свої привітання у відеозверненні передав Народний депутат України Віталій Курило.

     Зі словами привітання до ветеранів звернувся і голова районної ради Володимир Прокопенко: «Без вашої самовідданої праці і величезного патріотизму не було б сьогодні незалежної України. Хочу сказати спасибі вам за вашу активну життєву позицію. Ви дуже енергійні, життєлюбні, заряджаєте бажанням працювати, вселяєте віру в майбутнє. Ви – яскравий приклад для підростаючого покоління.

     Вітаю вас зі святом, бажаю завжди залишатися в строю, пояснюючи молоді, що тільки працею можна чогось досягти і поліпшити якість життя в нашій країні, лише в праці можна стати справжньою людиною і справжнім громадянином».

     Найактивніші представники організації були відзначені грамотами від обласної ветеранської організації, райдержадміністрації, районної та міської рад.

     Від районної організації ветерани отримали  багато подяк та були нагороджені ювілейними пам’ятними знаками.

     Не обійшлося і без подарунків.  Керівники району презентували збірку про історію Кремінської ветеранської організації, а міський голова Юрій Прокопенко передав організації музичний центр.

     Творчими номерами ветеранів привітали учні Кремінської школи-гімназії, колективи «Фронтовичка» та «Підвільшаночка», а також аматори із селища Красноріченське та села Новокраснянка.

     До того ж, учасники Пленуму прийняли відповідну постанову, намітили роботу як районної, так і первинних ветеранських організацій

        

        

Категорія: Діяльність ради | Переглядів: 424 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Пошук




УКРАЇНА ЦЕ ЄВРОПА
Друзі сайту














Адреса районної ради:
92900, м. Кремінна, вул.Банкова,  буд.1
e-mail:
rajrada.krem.lg.ua@ukr.net
Використання матеріалів дозволяється за умови
обов’язкового посилання на джерело
www.rajrada-krem-lg.ucoz.ua