Кремінська    районна    рада
Меню
На тебе чекають вдома

https://www.facebook.com

/dorogamira/

Форма входа

Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2017 » Лютий » 16 » Децентралізація: нові можливості розвитку громад за підтримки DESPRO
16:32
Децентралізація: нові можливості розвитку громад за підтримки DESPRO

     15 лютого заступник голови Луганської облдержадміністрації Вадим Данієлян зустрівся з представниками швейцарсько-українського проекту DESPRO: директором Кірстеном Юргом, експертами В’ячеславом Козаком та В’ячеславом Сороковським, спеціалістом Юлією Локшиною. У ході зустрічі було обговорено перспективи двосторонньої співпраці з метою підтримки процесу децентралізації влади у Луганській області.

     DESPRO – це швейцарсько-український проект «Підтримка децентралізації в Україні», який фінансується Швейцарською Конфедерацією через Швейцарське бюро співробітництва та впроваджується Швейцарським центром ресурсів та консультацій з питань розвитку (Skat), директором якого також є Кірстен Юрг.

     Місія проекту полягає в оптимізації системи управління та сприянні ефективному місцевому розвитку в Україні, що, в свою чергу, створить новий імпульс як для демократичних процесів, так і для надання послуг на рівні громади.

     На виконання доручення голови облдержадміністрації проводиться  ознайомлення представників DESPRO з діяльністю об’єднаних територіальних громад області та тих населених пунктів, де процес об’єднання триває.

     За участю заступника голови Кремінської районної ради Бориса Руденка відбулися зустрічі в адміністративних центрах, запланованих для об’єднання згідно перспективного плану, а саме у м.Кремінна та сел.Красноріченському.

     Під час зустрічі представники Кремінської, Красноріченської, Бараниківської, Новомикільської територіальних громад та КП «Виробниче управління водопровідно-каналізаційного господарства» обговорили можливості активного співробітництва у сфері водопостачання. Також експерти DESPRO поділилися досвідом успішної реалізації проектів реорганізації і відновлення систем водопостачання та водовідведення в інших областях від етапу стратегічного планування до надання відповідної послуги.

Категорія: Діяльність ради | Переглядів: 424 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Пошук




УКРАЇНА ЦЕ ЄВРОПА
Друзі сайту














Адреса районної ради:
92900, м. Кремінна, вул.Банкова,  буд.1
e-mail:
rajrada.krem.lg.ua@ukr.net
Використання матеріалів дозволяється за умови
обов’язкового посилання на джерело
www.rajrada-krem-lg.ucoz.ua