Кремінська    районна    рада
Меню
На тебе чекають вдома

https://www.facebook.com

/dorogamira/

Форма входа

Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2016 » Вересень » 14 » День фізкультури і спорту
08:02
День фізкультури і спорту

     10 вересня стадіон ЛОФЦ «Олімп» у Кремінній гостинно зустрів команди дітей дошкільних та загальноосвітніх навчальних закладів міста, футбольні команди та колективи фізичної культури, які взяли участь у спортивному святі з нагоди Дня фізкультури і спорту.
     Цієї погожої днини на стадіоні ніде було стати, в тому числі і завдяки показовим виступам учнів відділення боксу, велоспорту та карате дитячо-юнацької спортивної школи.
     Привітати кремінських спортсменів та вручити нагороди переможцям прийшли голова районної державної адміністрації Наталя Чехута та голова районної ради Володимир Прокопенко. Завдяки підтримці приватних підприємців команди отримали такі бажані солодощі. Долучився до заохочення кращих і помічник народного депутата Віталія Курила Володимир Кладко.
     Школярі змагалися за легкоатлетичною програмою - з естафетного бігу. У всіх естафетах серед змішаної команди 7-8 класів перемогла команда ЗОШ№2. Другими у загальному заліку естафет стали легкоатлети гімназії, почесне третє місце - у команди ЗОШ№1.
     На церемонію нагородження кремінських легкоатлетів та футболістів завітав начальник управління молоді та спорту Луганської обласної державної адміністрації Антон Волохов та директор інституту фізкультури ЛНУ ім. Шевченка Юрій Полулященко.
     По завершенню дитячих змагань на футбольне поле вийшли команди колективів фізичної культури. У футболі впевнено перемогли кудряшівці, друге місце - у команди червонопопівських футболістів, третє – у дружньої «Дружби».
     Поки дорослі та молодь брали участь у міні-футбольному турнірі, всі школярі мали змогу проявити себе у конкурсній програмі. До програми входили підтягування на перекладині, згинання рук в упорі лежачи, стрибок у довжину з місця, присід на одній нозі, стрибки зі скакалкою та інше.
     Переможці та призери змагань були нагороджені грамотами та дипломами райдержадміністрації, солодощами, призами від спонсорів та меценатів свята спорту та краси.
     Проведення нинішнього Дня фізичної культури та спорту стало можливим завдяки тісній та плідній співпраці районної державної адміністрації, районної ради, підприємців та керівників підприємств і установ району. Учасники свята щиро вдячні колективу ЛОФЦ «Олімп» за надану можливість змагатися у таких чудових умовах.
     Координаційна робота по проведенню змагань була здійснена сектором молоді та спорту РДА спільно з відділом освіти, районною комунальною установою «Спорт для всіх» та Луганським відділенням КВФС МОН.
День фізкультури і спороту у Кремінній для дітей і дорослих став справжнім святом, а для багатьох з них - це були перші кроки на бігових доріжках чи спортивному полі, перші старти, а, отже, і перші перемоги!

     

  

За матеріалами Кремінської РДА

Категорія: Діяльність ради | Переглядів: 388 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Пошук




УКРАЇНА ЦЕ ЄВРОПА
Друзі сайту














Адреса районної ради:
92900, м. Кремінна, вул.Банкова,  буд.1
e-mail:
rajrada.krem.lg.ua@ukr.net
Використання матеріалів дозволяється за умови
обов’язкового посилання на джерело
www.rajrada-krem-lg.ucoz.ua