Кремінська    районна    рада
Меню
На тебе чекають вдома

https://www.facebook.com

/dorogamira/

Форма входа

Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2016 » Лютий » 22 » День Героїв Небесної Сотні
10:35
День Героїв Небесної Сотні

      Пам’ять загиблих під час Революції Гідності другий рік поспіль вшановують 20 лютого. У 2014-му році цей день приніс найбільше людських втрат під час протистоянь у центрі Києва, а рік потому був офіційно визначений Днем героїв Небесної Сотні.
      Цього дня по всій країні проходять меморіальні і поминальні заходи. Зранку 20 лютого у місті Кремінна пройшов мітинг – реквієм за участі керівництва району і міста, громадськості, учнівської молоді.
     У річницю драматичних подій дворічної давнини до присутніх звернулись голова районної державної адміністрації Наталя Чехута, голова районної ради Володимир Прокопенко, депутат районної ради Людмила Підтинна.
     «На одному із плакатів, що були у руках протестувальників на Майдані у 2014 році, були зрозумілі для кожного слова «Досталі». Захистити усіх, усю країну від оцього «досталі» і піднялись спочатку молоді хлопці і дівчата із почуттям власної гідності, а потім вже більш досвідчені люди», - сказала Людмила Підтинна.
«Ми віримо, що пройде час і на всій Україні - від сходу і до заходу, від півдня і до півночі – запанують мир, злагода і процвітання», - відзначила голова райдержадміністрації.

     Під пронизливі слова пісні «Плине кача по тисині» присутні поклали квіти та запалені лампадки до пам’ятного знаку в Алеї пам’яті Героїв України. З вірою у те, що сьогодні і завжди Небесне Воїнство з нами, з Україною. З вірою, що ми варті тієї жертовності, яку віддано в ім’я майбутнього багатостраждального українського народу

 

За матеріалами Кремінської РДА
http://vk.com/public74082417?w=wall-74082417_1144
Категорія: Діяльність ради | Переглядів: 477 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Пошук




УКРАЇНА ЦЕ ЄВРОПА
Друзі сайту














Адреса районної ради:
92900, м. Кремінна, вул.Банкова,  буд.1
e-mail:
rajrada.krem.lg.ua@ukr.net
Використання матеріалів дозволяється за умови
обов’язкового посилання на джерело
www.rajrada-krem-lg.ucoz.ua