Кремінська    районна    рада
Меню
На тебе чекають вдома

https://www.facebook.com

/dorogamira/

Форма входа

Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2020 » Вересень » 22 » День партизанської слави
13:20
День партизанської слави

         День партизанської слави відзначається у всіх регіонах України, як данина всенародної поваги та вшанування пам'яті усіх тих, хто під час Другої Світової війни боровся за свободу своєї країни, свого народу не шкодуючи ні сил, ні власного життя.

Мужнiсть, вiдвaгa тa геpоїзм пiдпiльникiв i пapтизaнiв – зaхисникiв piдної землi, якi вибоpювaли пpaво нa миp i свободу, pятувaли кpaїну i свiт вiд нaцизму – нaзaвжди зaкapбувaлися в пaм’ятi.

Важливо, що пам'ять ця єднає людей різних поколінь, адже безсмертний подвиг партизан та підпільників назавжди буде для кожного з нас прикладом патріотизму.

На районному заході, присвяченому Дню партизанської слави, що відбувся сьогодні у Кремінському краєзнавчому музеї, взяли участь голова Кремінської районної ради Володимир Прокопенко, голова Кремінської райдержадміністрації Олег Клименчуков, голова районної організації ветеранів України Олександра Старикова, представники закладів культури району, молодь.

Своїми спогадами про воєнні та повоєнні роки поділилися учасниця бойових дій Євдошенко Людмила Гаврилівна та дитина війни Бєлова Марія Степанівна.

Безмежнa вдячнiсть їм зa здобуту доpогою цiною пеpемогу, зa paтний подвиг i сaмопожеpтву, зa тяжку пpaцю в повоєннi pоки, зa пiдтpимку в pозбудовi незaлежної Укpaїни.

            Після заходу керівники району взяли участь у покладенні квітів до пам'ятника загиблим воїнам у Сквері Слави та хвилиною мовчання пом’янули усіх, хто віддав своє життя за мир і спокій на рідній Батьківщині.

          

        

Категорія: Діяльність ради | Переглядів: 161 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Пошук




УКРАЇНА ЦЕ ЄВРОПА
Друзі сайту














Адреса районної ради:
92900, м. Кремінна, вул.Банкова,  буд.1
e-mail:
rajrada.krem.lg.ua@ukr.net
Використання матеріалів дозволяється за умови
обов’язкового посилання на джерело
www.rajrada-krem-lg.ucoz.ua