Кремінська    районна    рада
Меню
На тебе чекають вдома

https://www.facebook.com

/dorogamira/

Форма входа

Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2018 » Січень » 12 » Депутати місцевої ради представляють інтереси виборців свого виборчого округу та всієї територіальної громади
12:13
Депутати місцевої ради представляють інтереси виборців свого виборчого округу та всієї територіальної громади

     Виконуючи свої обов’язки, депутати Кремінської районної ради приймають участь у засіданнях ради та її органів, зустрічаються з виборцями, виражають і захищають їх інтереси, виконують доручення в межах своїх повноважень, а саме - через депутатські запитання, запити та звернення.

     Найактуальнішими залишаються питання ремонту доріг та автобусного сполучення між м.Кремінна та іншими населеними пунктами району.

     За результатами обстеження стану автомобільних доріг Кремінського району наприкінці 2017 року  Кремінська райдержадміністрація звернулася до обласної влади з проханням про виділення коштів на капітальний ремонт покриття автодоріг, що пролягають через Кремінський район. Перш за все мова йде про дороги Петрівське-Голубівка-Нова Астрахань, Сватове-Лиман, що проходить через села Невське, Макіївку і Нововодяне та дорогу Сватове-Красноріченське. Покриття автомобільних доріг знаходиться у вкрай незадовільну та аварійному стані. Водії транспортних засобів вимушені їхати по узбіччю доріг або виїжджають на зустрічну смугу, що може спричинити дорожньо-транспортну пригоду. Та й перевізники відмовляються здійснювати перевезення пасажирів по таким дорогам, а для «швидкої» чи пожежної машин це взагалі ускладнює надання екстреної допомоги чи ліквідації небезпеки.

     Отже сподіваємося на ремонт доріг у 2018 році, до того ж губернатор оголосив 2018-й роком доріг на Луганщині! "350 мільйонів гривень буде виділено з державного бюджету, більше 500 мільйонів гривень – з місцевих. Дорожню карту підготують вже на початку року – які з них будуть відремонтовані капітально, а які – проведенням ямкового ремонту", – наголосив Юрій Гарбуз.

     Депутати постійно опіклуються проблемними питаннями територіальних громад, що свідчить про небайдужість до обставин, що склалися з електропостачанням. За дорученням депутатів Кремінська районна рада звернулася для вирішення цього питання до Президента України, Верховної Ради України, Прем’єр-міністра України та голови Луганської обласної військово-цивільної адміністрації.

     З приводу обслуговування населених пунктів працівниками РЕМу у депутатів багато питань (заміна опор лінії електропередач, стабілізація струму та взагалі проблема з виїздом за викликом для усунення цих несправностей). На прохання вжиття заходів реагування лише надходять відповіді, що вказана інформація прийнята на перевірку, у разі підтвердження буде передана на опрацювання.

     На контролі у Кремінській райдержадміністрації знаходиться питання щодо заборони відключення від електромереж об’єктів життєзабезпечення та стратегічного значення. Так Кремінською районною комісією з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій заборонено Кремінському РЕМ ТОВ «ЛЕО» відключати КП «Кремінське виробниче управління водоканалізаційне господарство» від електропостачання. Крім того відповідно до Закону України «Про електроенергетику» КП «Кремінське ВУВКГ» має право на броню електропостачання для запобігання виникнення надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру.

     Також депутати районної ради не залишилися осторонь земельних питань. У березні 2017 р. депутати Кремінської районної ради підтримали звернення депутатів Сватівської районної ради Луганської області сьомого скликання до Верховної ради України щодо законодавчого врегулювання права власності на лісосмуги та порядку їх використання. А у червні 2017 р. підтримали рішення Сватівської районної ради із зверненням до Президента України, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України щодо недопущення відміни мораторію на продаж земель сілськогосподарського призначення та запровадження ринку землі.

     Завдяки наполегливості районних депутатів у деяких територіальних громадах при загальноосвітніх школах відкриті групи денного перебування дітей дошкільного віку, відремонтовані спортивні зали, встановлені дитячі майданчики та зроблено багато інших добрих справ.

 

Категорія: Діяльність ради | Переглядів: 306 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Пошук




УКРАЇНА ЦЕ ЄВРОПА
Друзі сайту














Адреса районної ради:
92900, м. Кремінна, вул.Банкова,  буд.1
e-mail:
rajrada.krem.lg.ua@ukr.net
Використання матеріалів дозволяється за умови
обов’язкового посилання на джерело
www.rajrada-krem-lg.ucoz.ua