Кремінська    районна    рада
Меню
На тебе чекають вдома

https://www.facebook.com

/dorogamira/

Форма входа

Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2018 » Травень » 15 » Діти – наше майбутнє
13:08
Діти – наше майбутнє

       З метою створення належних умов перебування дітей у навчальному закладі у рамках проекту «Громадський пояс Донбасу» у селі Невському Кремінського району реалізований проект «Поліпшення умов перебування дітей у НВК Невська загальноосвітня школа І-ІІ ступенів», презентація якого відбулася 15 травня 2018 року у Невській школі.

      У заході брав участь заступник голови Кремінської районної ради Борис Руденко, директор Центру соціальних служб сім¢ї, дітей молоді Ірина Смага, Невський сільський голова Віктор Зозуля, голова громадської організації «Невська громада» Ольга Хомеча, вчителі, учні школи та громадськість села.

         Сучасна шкільна вбиральня особисто сподобалася молодшим школярам. Тепер вони не будуть бігати до двору роздягнені у дощ та мороз. Тепер для усіх створені комфортні умови: окремо чоловічі та жіночі кімнати з сучасними рукомийниками. Це покращує санітарно-гігієнічні вимоги перебування учнів у навчальному закладі.

         Ця подія стала можливою за ініціативи громадської організації «Невська громада», організаційних та координаційних дій сільської ради та фінансової підтримки місцевих аграріїв.

         

    

    

Категорія: Діяльність ради | Переглядів: 429 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Пошук




УКРАЇНА ЦЕ ЄВРОПА
Друзі сайту














Адреса районної ради:
92900, м. Кремінна, вул.Банкова,  буд.1
e-mail:
rajrada.krem.lg.ua@ukr.net
Використання матеріалів дозволяється за умови
обов’язкового посилання на джерело
www.rajrada-krem-lg.ucoz.ua