Кремінська    районна    рада
Меню
На тебе чекають вдома

https://www.facebook.com

/dorogamira/

Форма входа

Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2016 » Квітень » 7 » Дні довкілля розпочались у Кремінній з проведення акції «Кремінщина – територія краси і єдності!».
08:31
Дні довкілля розпочались у Кремінній з проведення акції «Кремінщина – територія краси і єдності!».

     Дні довкілля розпочались у Кремінній з проведення акції «Кремінщина – територія краси і єдності!».
    6 квітня у заповідному урочищі «Дубовий гай», розташованому на території одного з лісництв державного підприємства «Кремінське лісомисливське господарство», пройшла молодіжна еколого – патріотична акція «Кремінщина – це територія краси і єдності!».
     Вихованці трьох Кремінських шкіл – інтернатів вирішили розпочати колективне прибирання закріплених за ними територій з пісні, з гарного весняного настрою. Раніше з міською радою ними було погоджено місця для благоустрою - братські могили загиблим воїнам у Дубовій рощі та у сквері на площі Парковій (Петровського).
Молодь, що зібралась цього дня на акцію, вітали голова районної адміністрації Наталя Чехута, голова районної ради Володимир Прокопенко, Кремінський міський голова Юрій Прокопенко, голова громадської ради при Кремінській РДА Валентина Шевченко, а також юні вихованці дитячого закладу «Зірочка» і солістка районного будинку культури Лія Назарко.
     «Порядок у країні, на нашій малій Батьківщині залежить і від кожного з нас. Я щиро дякую вам за те, що ви це добре розумієте, що намагаєтесь своїми зусиллями зробити Кремінщину чистою і затишною», - відзначила Наталя Чехута.
     По всій Україні протягом квітня – травня проходить акція «За чисте довкілля». Зокрема, 16 квітня відзначається День навколишнього середовища. Різні організації – бюджетні, громадські, пересічні громадяни - проводять заходи, спрямовані на поліпшення стану навколишнього середовища, очищення водних джерел, озеленення, збереження заповідних об’єктів та поширення екологічних знань.

         

         

         

За матеріалами Кремінської РДА
https://vk.com/public74082417?w=wall-74082417_1254
Категорія: Діяльність ради | Переглядів: 534 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Пошук




УКРАЇНА ЦЕ ЄВРОПА
Друзі сайту














Адреса районної ради:
92900, м. Кремінна, вул.Банкова,  буд.1
e-mail:
rajrada.krem.lg.ua@ukr.net
Використання матеріалів дозволяється за умови
обов’язкового посилання на джерело
www.rajrada-krem-lg.ucoz.ua