Кремінська    районна    рада
Меню
На тебе чекають вдома

https://www.facebook.com

/dorogamira/

Форма входа

Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2019 » Вересень » 5 » Друге засідання комісії з надання цільової соціальної матеріальної допомоги на встановлення приладів індивідуального опалення
16:15
Друге засідання комісії з надання цільової соціальної матеріальної допомоги на встановлення приладів індивідуального опалення

     Сьогодні, 5 вересня, в залі засідань районної ради відбулося друге засідання комісії з надання цільової соціальної матеріальної допомоги на встановлення приладів індивідуального опалення.

         Як зазначено у Положенні про комісію, затвердженому рішенням районної ради від 13.08.2019 року №49/5,  основним завданням комісії є розгляд документів заявників та прийняття рішення щодо включення заявників до Переліку соціально вразливих категорій осіб, яким надається матеріальна допомога для встановлення приладів індивідуального опалення. Цільова соціальна матеріальна допомога надається жителям міста Кремінної, які є власниками квартир чи наймачами державного житлового фонду при наявності реєстрації в даному приміщенні та відносяться до певних категорій громадян відповідно до Положення.

         До складу комісії входять представники районної  та міської рад, районної держадміністрації, управління соціального захисту населення, громадських організацій та інші. На засіданні були присутні 16 членів комісії з 20-ти.

         На сьогодні на розгляд комісії від жителів міста надійшло 156 заяв з пакетами документів. Усі 156 пакетів ретельно розглянуті та по кожному винесені рішення. 103 заявника отримають матеріальну допомогу з районного бюджету. Остаточний строк прийняття документів – 10 вересня. Після цієї дати комісія проведе своє останнє засідання та визначиться з сумою матеріальної допомоги.

         Заявникам, які не підпадають під критерії отримання матеріальної допомоги на встановлення приладів індивідуального опалення, будуть запропоновані альтернативні методи вирішення проблеми, а саме – допомога благодійного фонду «Карітас – Кремінна» та обласної програми пільгового кредитування на придбання енергоефективного обладнання.

         Комісія пропонує тим, хто розраховує на отримання матеріальної допомоги, не втрачати час і прискорити оформлення документів.

Категорія: Діяльність ради | Переглядів: 271 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Пошук




УКРАЇНА ЦЕ ЄВРОПА
Друзі сайту














Адреса районної ради:
92900, м. Кремінна, вул.Банкова,  буд.1
e-mail:
rajrada.krem.lg.ua@ukr.net
Використання матеріалів дозволяється за умови
обов’язкового посилання на джерело
www.rajrada-krem-lg.ucoz.ua