Кремінська    районна    рада
Меню
На тебе чекають вдома

https://www.facebook.com

/dorogamira/

Форма входа

Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2016 » Квітень » 13 » ЄС допоміг оновити сільський клуб в селі Червонопопівка.
08:25
ЄС допоміг оновити сільський клуб в селі Червонопопівка.

      Сьогодні в селі Червонопопівка відбулось урочисте відкриття сільського клубу після капітального ремонту. Відтепер у приміщенні клубу функціонуватиме вокально-інструментальний гурток та гурток рукоділля для жителів громади та переселенців. Новинкою у клубі також стане робота кіноклубу та фітнесклубу. Крім того, місцеві майстри матимуть нагоду організовувати у приміщенні клубу презентації, виставки, концерти, отож заклад перетворився на відкритий майданчик для проведення вільного часу та спілкування місцевих жителів та вимушених переселенців.
      Участь в урочистому відкритті закладу культури після капітального ремонту взяли голова райдержадміністрації Наталя Чехута, заступник голови Луганської обласної військово-цивільної адміністрації з питань соціальної та гуманітарної сфери Ольга Лішик, координатор проекту у Луганській області Лариса Бичкова та інші.
      Роботу Червонопопівського сільського клубу було відновлено в рамках проекту ЄС «Всебічна стабілізаційна підтримка внутрішньо переміщених осіб та постраждалого населення в Україні», що впроваджується Міжнародною організацією з міграції.
      Проект діє з грудня 2014 року до червня 2016 року.
     Основними завданнями проекту є: підтримка громад, що приймають внутрішньо переміщених осіб, та зменшення напруги у громадах; сприяння соціальній згуртованості в громадах на постконфліктних територіях; розширення засобів існування для вимушених переселенців; зміцнення потенціалу українських урядових установ для розвитку системи реєстрації внутрішньо переміщених осіб. Проект працює у 34 громадах у 5 областях України. У кожній громаді МОМ та ЗУРЦ провели тренінги з розвитку громад для ініціативних груп, що складаються із членів громади, що приймає, та ВПО. По завершенню тренінгів ініціативні групи підготували проекти з відновлення об’єктів соціальної інфраструктури. Також в рамках проекту громади отримують допомогу для проведення заходів соціальної згуртованості.

За матеріалами Кремінської РДА
https://vk.com/public74082417?w=wall-74082417_1261
Категорія: Діяльність ради | Переглядів: 483 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Пошук




УКРАЇНА ЦЕ ЄВРОПА
Друзі сайту














Адреса районної ради:
92900, м. Кремінна, вул.Банкова,  буд.1
e-mail:
rajrada.krem.lg.ua@ukr.net
Використання матеріалів дозволяється за умови
обов’язкового посилання на джерело
www.rajrada-krem-lg.ucoz.ua