Кремінська    районна    рада
Меню
На тебе чекають вдома

https://www.facebook.com

/dorogamira/

Форма входа

Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2018 » Лютий » 13 » Гостинна Львівщина
11:08
Гостинна Львівщина

         Минулого тижня делегація Кремінського району побувала на Львівщині. Ця подія стала можливою за ініціативи Кремінської районної ради, Кремінської громадської організації «Наша громада» в рамках проекту підтримки громадських ініціатив «Школи місцевого самоврядування» та «Громадський пояс Донбасу».

         Делегація Кремінського району, яку очолював заступник голови Кремінської районної ради Борис Руденко, складалася з представників органів місцевого самоврядування, аграрного бізнесу та громадських організацій району. В рамках візиту були відвідані успішні об’єднані територіальні громади Львівської області.

         Спочатку делегацію гостинно зустріли у Сколівському районі представники районної ради та сільські голови на чолі з головою районної ради Миколою Романишиним та першим заступником голови райдержадміністрації Ярославом Лепісевичем, а досвідом об’єднання територіальних громад поділився голова Славської ОТГ Сколівського району Володимир Бега.

     Трохи більше досвіду з питань децентралізації у Тростянецької ОТГ Миколаївського району. Голова селищної ради Олександра Леницька не тільки розповіла про моменти об’єднання, а і показали вже готовий Центр для надання адміністративних послуг. З делегацією Кремінського району залюбки зустрілися голова Миколаївської районної ради Тарас Зубрицький та заступник голови Миколаївської райдержадміністрації Віктор Козоглодюк, а під керівництвом начальника відділу культури і туризму, охорони культурної спадщини, культурних цінностей, національностей та релігій Миколаївської райдержадміністрації Ірини Іваночко вихованці музичної школи підготували концерт для гостей з Луганщини. Миколаївщина вже не вперше зустрічає гостей з Луганської області і сподівається на подальше співробітництво та обмін досвідом, а восени будуть раді зустріти дитячу футбольну команду для участі у щорічних змаганнях.

     Наприкінці візиту на Львівщині з представниками органів місцевого самоврядування, бізнесу та громадськості Кремінського району поспілкувався голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин, який представив програмну діяльність ЄВРОРЕГІОН "КАРПАТИ - УКРАЇНА" у частині міжрегіональної співпраці та описав умови конкурсів освітніх та культурних обмінів між організаціями та установами Львівської та Луганської областей в рамках Меморандуму про співробітництво.

     Олександр Ганущин переконаний, що створення якомога ширших мереж співпраці та точок партнерства між Львівщиною та Луганщиною - це вірний шлях назустріч реальній загальноукраїнській солідарності!

         

         

         

         

         

         

         

Категорія: Діяльність ради | Переглядів: 362 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Пошук




УКРАЇНА ЦЕ ЄВРОПА
Друзі сайту














Адреса районної ради:
92900, м. Кремінна, вул.Банкова,  буд.1
e-mail:
rajrada.krem.lg.ua@ukr.net
Використання матеріалів дозволяється за умови
обов’язкового посилання на джерело
www.rajrada-krem-lg.ucoz.ua