Кремінська    районна    рада
Меню
На тебе чекають вдома

https://www.facebook.com

/dorogamira/

Форма входа

Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2017 » Лютий » 10 » Інформаційно-навчальний семінар для депутатів районної ради.
14:11
Інформаційно-навчальний семінар для депутатів районної ради.

     З 01 січня 2017 року розпочинається другий етап роботи системи  подання  та  оприлюднення  декларацій осіб, уповноважених  на  виконання  функцій  держави  або  місцевого  самоврядування. До цих осіб, відповідно до  Закону України «Про запобігання корупції», відносяться депутати усіх рівнів. Зокрема – депутати районної ради.

     В Кремінській районній раді уповноваженою особою з питань запобігання та виявлення корупції визначена начальник загального відділу виконавчого апарату районної ради Лєпєхо Інна Станіславівна.

         Для вчасного подання суб’єктами декларування інформації про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру Інною Станіславівною проведено інформаційно-навчальний семінар для депутатів районної ради.

      Наголошено  на тому, що суб’єкти декларування  зобов’язані щорічно до 1 квітня подавати шляхом заповнення на офіційному веб-сайті Національного агентства з питань запобігання корупції (nazk.gov.ua) декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за минулий рік за формою, що визначається Національним агентством (рішення НАЗК від 10.06.2016р. №3).

Декларація заповнюється та подається особисто суб’єктом декларування через власний персональний електронний кабінет суб’єкта декларування у системі Єдиного державного реєстру декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, шляхом заповнення електронної форми (Роз’яснення щодо заповнення декларації затверджені рішенням НАЗК від 11.08.2016р. №3)

Паперова копія декларації не подається.

Інформація про особу в Єдиному державному реєстрі декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, зберігається упродовж всього часу виконання цією особою функцій держави або місцевого самоврядування, а також упродовж п’яти років після припинення виконання нею зазначених функцій, крім останньої декларації, поданої особою, яка зберігається безстроково.

У випадку встановлення факту неподання чи несвоєчасного подання декларацій  суб’єктами  декларування  відповідно  до  вимог  Закону України «Про запобігання корупції» відповідальна  особа  повідомляє про це Національне агентство упродовж трьох робочих днів з дня виявлення такого факту.

Також за неподання, несвоєчасне подання та за подання завідомо недостовірних відомостей в деклараціях встановлена адміністративна та кримінальна відповідальність.

Шановні, суб'єкти декларування Кремінської районної ради, будьте уважні, подавайте декларації  в часно!

     За довідками та інформацією щодо подання декларацій звертайтесь до Лєпєхо І.С. (Кремінська районна рада, каб.15, тел.2-11-39).

Категорія: Діяльність ради | Переглядів: 385 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Пошук




УКРАЇНА ЦЕ ЄВРОПА
Друзі сайту














Адреса районної ради:
92900, м. Кремінна, вул.Банкова,  буд.1
e-mail:
rajrada.krem.lg.ua@ukr.net
Використання матеріалів дозволяється за умови
обов’язкового посилання на джерело
www.rajrada-krem-lg.ucoz.ua