Кремінська    районна    рада
Меню
На тебе чекають вдома

https://www.facebook.com

/dorogamira/

Форма входа

Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2016 » Червень » 2 » Юрій Гарбуз відвідав обласний спорткомплекс «Олімп»
08:36
Юрій Гарбуз відвідав обласний спорткомплекс «Олімп»

     Голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз у рамках робочої поїздки до Кремініського району побував на обласній базі «Олімп».
     Ознайомив очільника області зі спортспорудами на території комплексу начальник управління молоді та спорту ОДА Антон Волохов та директор фізкультурно-оздоровчого центру «Олімп» Юрій Іщенко.
     Комунальна установа «Луганський обласний фізкультурно-оздоровчий центр «Олімп» наразі є не тільки єдиною базою обласного рівня, на якій проходять підготовку спортсмени, а й у важкі часи вона стала домівкою для них.
     Під час візиту Антон Волохов розповів про нагальні питання у спортивній сфері області. Перш за все це відсутність повноцінної спортивної інфраструктури для підготовки спортсменів. Для того, щоб це стало можливим на території області, базу «Олімп» необхідно модернізувати у центр підготовки олімпійців.
     «Зараз потрібно добудувати басейн та залу важкої атлетики, зробити комфортабельним тренувальний процес та проживання спортсменів і тренерів», – розповів Антон Волохов.
     У свою чергу Юрій Гарбуз сказав, що кошти на добудову критого 25-метрового басейну та зали важкої атлетики будуть виділені найближчим часом.
     «Ми повинні якнайшвидше завершити будівництво цих об’єктів і вже влітку здати їх в експлуатацію. Відповідне розпорядження на виділення коштів буде підписано, залишиться справа лише за будівельниками», – сказав керівник Луганської обласної ВЦА.
     Крім цього, по завершенні візиту керівник області із заступником голови облдержадміністрації Ольгою Лішик та начальником управління молоді та спорту ОДА обговорили питання щодо відновлення роботи Луганського обласного вищого училища фізичної культури та спорту.
     Юрій Гарбуз зазначив, що днями буде проведено додаткову нараду щодо відновлення роботи обласного спортивного закладу.

За інформацією Луганської облдержадміністрації.

Категорія: Діяльність ради | Переглядів: 420 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Пошук




УКРАЇНА ЦЕ ЄВРОПА
Друзі сайту














Адреса районної ради:
92900, м. Кремінна, вул.Банкова,  буд.1
e-mail:
rajrada.krem.lg.ua@ukr.net
Використання матеріалів дозволяється за умови
обов’язкового посилання на джерело
www.rajrada-krem-lg.ucoz.ua