Кремінська    районна    рада
Меню
На тебе чекають вдома

https://www.facebook.com

/dorogamira/

Форма входа

Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2015 » Квітень » 17 » “Христос воскрес — і дух наш воскресає!”
09:37
“Христос воскрес — і дух наш воскресає!”

На Кремінщині пройшла церемонія вшанування дипломантів щорічного дитячого конкурсу  творів—мініатюр, малюнків та поробок «Христос воскрес – і дух наш воскресає!». У ній взяли участь перший заступник голови Кремінської РДА Олександр Горін, заступник голови районної ради Борис Руденко, міський голова Віктор Гриценко, вихованці навчальних закладів району, освітяни.

«У кожній роботі – малюнку, поробці, творі вміщена часточка щирої дитячої душі. Це додає нам впевненості в тому, що все в нас в Україні буде добре. Ми всі віримо, що Господь збереже нашу державу, її захисників, кожного з нас», - сказав у своєму вітальному слові Олександр Горін.

Загалом на розгляд експертних комісій було надано більш як 300 робіт, серед яких є і колективні. За підсумками проведеного оцінювання були визначені 45 дипломантів у трьох вікових групах. Крім того, районною державною адміністрацією та районною радою на правах організаторів дитячого конкурсу були відзначені Бараниківська сільська школа, яка надала найбільшу кількість робіт–переможців, та директор районного будинку дитячої творчості Надія Дудіна – за особистий внесок в організацію заходу.

Як почесні гості, на святі були присутні намісник Варварівського Свято – Іллінського чоловічого монастиря архімандрит Іоасаф (Штанько), виконуючий обов’язки намісника Кремінського Свято – Сергієвського чоловічого монастиря ієромонах Матфій (Крохмаль) та настоятель Кремінського Свято – Троїцького Храму протоієрей Володимир Попов.

А ще серед гостей цього свята були офіцери групи військово – цивільного співробітництва штабу сектору А на чолі із полковником Віталієм Антонюком. «Те, що сьогодні було в залі, вражає. Ми будемо докладати максимум зусиль, щоб у наших дітей завжди була можливість проводити такі свята», - сказав представник групи ЦВС.

«Україна і її народ переживають зараз тяжкі часи. Іде війна. І мені дуже хочеться, щоб великий день воскресіння Христового примирив усіх людей, повернув їх на вірний шлях. І щоб наша Україна була могутня і єдина та завжди жила в мирі та злагоді», - ці рядки твору дипломанта конкурсу, учениці Невської школи, якнайточніше передали глибинну суть районного свята під назвою «Христос воскрес – і дух наш воскресає!».

Категорія: Діяльність ради | Переглядів: 589 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Пошук




УКРАЇНА ЦЕ ЄВРОПА
Друзі сайту














Адреса районної ради:
92900, м. Кремінна, вул.Банкова,  буд.1
e-mail:
rajrada.krem.lg.ua@ukr.net
Використання матеріалів дозволяється за умови
обов’язкового посилання на джерело
www.rajrada-krem-lg.ucoz.ua