Кремінська    районна    рада
Меню
На тебе чекають вдома

https://www.facebook.com

/dorogamira/

Форма входа

Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2018 » Червень » 12 » Клієнти Ощадбанку отримали найбільшу суму компенсацій за придбану вітчизняну сільгосптехніку – 24,6 млн. грн.
11:49
Клієнти Ощадбанку отримали найбільшу суму компенсацій за придбану вітчизняну сільгосптехніку – 24,6 млн. грн.

     З початку 2018 року 215 агропромислових підприємств – клієнтів Ощадбанку отримали 24,6 млн. грн. за придбану вітчизняну техніку. За даними міністерства аграрної політики та продовольства України, це більше половини загальної суми компенсації (52%), яку отримали українські аграрії в поточному році. Найбільше компенсацій отримали клієнти банку з Запорізької, Луганської, Тернопільської, Хмельницької та Чернігівської областей.

     Агропідприємства придбали через Ощадбанк 341 одиницю української техніки на загальну суму 128,7 млн. грн. За умовами урядової програми з держбюджету у 2018 році підприємствам відшкодовується 25% вартості придбаної техніки, а фермерським господарствам – 40%.

     Очікується, що протягом червня ще 85 клієнтів Ощадбанку отримають компенсацію на загальну суму 12,5 млн. грн. Їх заявки банк вже передав до міністерства АПК.

     «Співпраця з агропромисловими підприємствами є пріоритетним для Ощадбанку напрямом. Крім участі в державних програмах для сільгоспвиробників банк націлений на максимальну підтримку і активне забезпечення агробізнесу доступними кредитами. Ми пропонуємо як фермерським господарствам, так і великим агропідприємствам повну лінійку кредитних продуктів із привабливими умовами. Це кредити на поповнення оборотних коштів, на придбання транспорту, обладнання, на їх ремонт і реконструкцію. Ощадбанк має понад 50 партнерських угод, серед яких є програми з одними з найкращих умов кредитування на ринку, зокрема за ставкою від 0,1% річних», – повідомляє директор департаменту мікро-, малого та середнього бізнесу Ощадбанку Наталія Буткова-Вітвіцька.

     З програмами фінансування АПК можна ознайомитись на сайті банку.

 

Довідка.

Перелік техніки за держпрограмою включає 5500 найменувань від 97 українських виробників. З ним можна ознайомитись на сайті Мінекономрозвитку. Відкривши рахунок і здійснивши оплату техніки та обладнання через Ощадбанк, сільгоспвиробники отримують компенсацію на безповоротній основі. Обробка відповідного пакета документів є безкоштовною.

Нагадуємо, у 2017 році 422 агропромислових підприємства отримали в Ощадбанку 48 млн. грн. державної компенсації.

Прес-служба Ощадбанку

Категорія: Діяльність ради | Переглядів: 323 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Пошук




УКРАЇНА ЦЕ ЄВРОПА
Друзі сайту














Адреса районної ради:
92900, м. Кремінна, вул.Банкова,  буд.1
e-mail:
rajrada.krem.lg.ua@ukr.net
Використання матеріалів дозволяється за умови
обов’язкового посилання на джерело
www.rajrada-krem-lg.ucoz.ua