Кремінська    районна    рада
Меню
На тебе чекають вдома

https://www.facebook.com

/dorogamira/

Форма входа

Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2016 » Грудень » 15 » Креміняни на Львівщині
15:18
Креміняни на Львівщині

     На запрошення керівництва Сколівського і Стрийського районів, що на Львівщині, делегація від Кремінщини у складі голови райдержадміністрації Наталі Чехути, голови районної ради Володимира Прокопенка та керівників підприємств району відвідали ці території з метою продовження тісної співпраці у різних сферах життєдіяльності.
    Зокрема, наша делегація взяла участь в обговоренні перспектив розвитку місцевих районів, яке відбулося 10 грудня на Сколівщині за участю голови Верховної Ради України Андрія Парубія, першого заступника міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства В’ячеслава Негоди, народних депутатів, керівництва областей, районних та міських рад Карпатського регіону.
     А 12 грудня Наталя Чехута, Володимир Прокопенко та інші члени делегації були присутні на сесії Сколівської районної ради, на якій представники Сколівського і Стрийською районів домовилися про співпрацю з Кремінським районом і підписали відповідний меморандум.
     Сторони вирішили розвивати співробітництво у різних галузях, які стосуються промисловості, сільського господарства і торгівлі, культури, освіти, екології, раціонального використання природніх ресурсів тощо.
     Угода була підписана, враховуючи взаємну зацікавленість районів у поглибленні співпраці і обміні досвідом. Меморандум має на меті розширити економічні та культурні зв’язки між цими територіями, сприяти оздоровленню і відпочинку дітей. Тим більше, що такий позитивний досвід співпраці ми вже маємо.
     Під час поїздки делегація від Кремінщини також відвідала підприємства, освітні та інші заклади партнерів і друзів зі Львівщини, ознайомилися з їхньою роботою.
     Такі корисні знайомства і спілкування з цікавими людьми, обмін досвідом, розвиток дружніх стосунків між територіями завжди приносять не тільки користь, а й натхнення для подальшої ефективної роботи.

За матеріалами Кремінської РДА

Категорія: Діяльність ради | Переглядів: 391 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Пошук




УКРАЇНА ЦЕ ЄВРОПА
Друзі сайту














Адреса районної ради:
92900, м. Кремінна, вул.Банкова,  буд.1
e-mail:
rajrada.krem.lg.ua@ukr.net
Використання матеріалів дозволяється за умови
обов’язкового посилання на джерело
www.rajrada-krem-lg.ucoz.ua