Кремінська    районна    рада
Меню
На тебе чекають вдома

https://www.facebook.com

/dorogamira/

Форма входа

Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2017 » Листопад » 21 » Кремінщина відзначає день Гідності та Свободи.
17:14
Кремінщина відзначає день Гідності та Свободи.

      Акапельним виконанням Державного Гімну України розпочався урочистий захід «Вільні творять майбутнє» з нагоди відзначення Дня Гідності та Свободи.
     «Кожного з вас хочу закликати пам’ятати про події Революції Гідності, про загиблих на Майдані, про загиблих на Сході України захисників нашої незалежності і цілісності. Ми повинні не тільки прагнути жити в європейській країні, а й повсякчас докладати заради цього зусиль. Ми зобов’язані бути гідними свого славетного минулого. Ми зобов’язані побудувати гідне майбутнє», - сказала голова райдержадміністрації Наталя Чехута, звертаючись до присутніх на заході у районному будинку культури.
     Громадськість, молодь та представників установ зі святом привітали голова районної ради Володимир Прокопенко, учениця Кремінської школи – гімназії Варвара Кабаргіна. За дорученням гімназійної спільноти вона передала вітання до Дня Свободи і Гідності бійцям 58 – ї бригади ЗСУ, яка зараз знаходиться на лінії зіткнення. Виготовлений дитячими руками подарунок незабаром буде переданий прес - офіцеру бригади Василю Музикі.
     Шанс на зміни для України дався і дається дорогою ціною – ціною людського життя. Присутні вшанували хвилиною мовчання всіх, хто загинув на Майдані, в ході проведення АТО. Серед них і наші хлопці - креміняни: Олександр Горобинський, Олексій Титаренко, Андрій Чуприна, Віктор Чорнобай. Вічна і світла пам'ять!
     Пізніше керівники району і міста поклали квіти до стели Тарасу Шевченку – борцю за незалежність, гідність і свободу українського народу та до пам’ятного знаку в Алеї пам’яті Героїв України.
     Рефреном урочистого заходу стали слова:
Нехай ніхто не половинить,
Твоїх земель не розтина,
Бо ти єдина, Україна,
Бо ти на всіх у нас одна.
Одна від заходу до сходу
Володарка земель і вод –
Ніхто не ділить хай народу,
Бо не поділиться народ!

         

         

За матеріалами Кремінської РДА

Категорія: Діяльність ради | Переглядів: 317 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Пошук




УКРАЇНА ЦЕ ЄВРОПА
Друзі сайту














Адреса районної ради:
92900, м. Кремінна, вул.Банкова,  буд.1
e-mail:
rajrada.krem.lg.ua@ukr.net
Використання матеріалів дозволяється за умови
обов’язкового посилання на джерело
www.rajrada-krem-lg.ucoz.ua