Кремінська    районна    рада
Меню
На тебе чекають вдома

https://www.facebook.com

/dorogamira/

Форма входа

Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2018 » Грудень » 4 » «Кремінщині» - 75
17:28
«Кремінщині» - 75

         Щиро і сердечно вітаємо колектив редакції газети «Кремінщина» з 75-річчям від дня заснування газети.

         Вік для газети поважний, особливо сьогодні, коли засоби масової інформації з'являються та зникають так швидко, що часом не залишають по собі жодної згадки.      Тож можна з певністю стверджувати, що нині наша районна газета – це не лише засіб інформування жителів Кремінщини про перебіг життя району, але й справжній літописець його історії. Багато років, щотижня, ви робите новий запис в особистий щоденник Кремінського району.

         За часи існування видання пройшло великий і тернистий шлях, з номера в номер карбуючи історію становлення й розвитку району. Змінювалися назва, обсяги, поліграфічне наповнення, тематика публікацій. Але приємно відмітити, що незмінним залишається одне: газета завжди була і є близькою читачеві, їй довіряють, її читають, вона розповідає про головні події, про людей, які живуть і працюють на Кремінщині. Вона вчить любові і розумінню, щирості і відданості, створює літопис району, області та всієї України.

         Тож бажаємо колективу редакції творчих успіхів, прихильного та вдячного читача, нових цікавих тем, гострого пера, сміливих проектів та наполегливості в досягненні нових висот на ниві журналістики.

Категорія: Діяльність ради | Переглядів: 278 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Пошук




УКРАЇНА ЦЕ ЄВРОПА
Друзі сайту














Адреса районної ради:
92900, м. Кремінна, вул.Банкова,  буд.1
e-mail:
rajrada.krem.lg.ua@ukr.net
Використання матеріалів дозволяється за умови
обов’язкового посилання на джерело
www.rajrada-krem-lg.ucoz.ua