Кремінська    районна    рада
Меню
На тебе чекають вдома

https://www.facebook.com

/dorogamira/

Форма входа

Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2018 » Січень » 10 » Кремінські діти вирушили на зимові канікули на Львівщину.
10:13
Кремінські діти вирушили на зимові канікули на Львівщину.

      9 січня 52 дитини та 6 вчителів закладів освіти Кремінського району відправилися на відпочинок на зимові канікули до Львівської області. 
     Так, учні 9-11 класів Красноріченської ЗОШ І-ІІІ ступенів будуть відпочивати у Радехівському районі, учні 9-11 класів НВК «Новомикільська ЗОШ І-ІІІ ступенів - ДНЗ» - у Турківському районі, а школярі 7 - 9 класів Кудряшівської ЗОШ – у Сколівському.
     На зимовий відпочинок на Захід нашої держави кремінських дітей запросили друзі Кремінщини – райони Львівщини, які є активними учасниками проекту «Змінимо країну разом!», започаткованого в рамках Угоди про співробітництво між Луганською, Львівською та Тернопільською областями. 
     9 січня дітей та учителів на залізничному вокзалі проводжали голова Кремінської райдержадміністрації Наталя Чехута, голова районної ради Володимир Прокопенко, начальник відділу освіти райдержадміністрації Анатолій Кременчуцький. 
     Учні влаштували для всіх колядування та виставу українського вертепу, а проводжаючі побажали дітям гарного відпочинку та яскравих вражень від поїздки, а також продовжити різдвяні віншування на дружній Львівщині.

За матеріалами Кремінської РДА

Категорія: Діяльність ради | Переглядів: 344 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Пошук




УКРАЇНА ЦЕ ЄВРОПА
Друзі сайту














Адреса районної ради:
92900, м. Кремінна, вул.Банкова,  буд.1
e-mail:
rajrada.krem.lg.ua@ukr.net
Використання матеріалів дозволяється за умови
обов’язкового посилання на джерело
www.rajrada-krem-lg.ucoz.ua