Кремінська    районна    рада
Меню
На тебе чекають вдома

https://www.facebook.com

/dorogamira/

Форма входа

Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2013 » Лютий » 19 » Любов – це дивне почуття!
09:23
Любов – це дивне почуття!

День Святого Валентина щороку 14 лютого відзначають у багатьох країнах світу.  Цей день, не можна сплутати з іншим святом, адже це свято романтики. Закохані усього світу висловлюють слова кохання своїм близьким, коханим.

13 лютого 2013 року у літературній вітальні Кремінської центральної районної бібліотеки відбулась шоу-програма «Це магічне слово кохання» спільно з працівниками Кремінського районного Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді райдержадміністрації, обласною та районною організаціями Партії Регіонів, Кремінською районною дитячою музичною школою та студентами групи 81-Ф Кремінського обласного медичного училища.

  

Бібліотекарі підготували веселу розважальну - ігрову програму «Валентинки, валентинки – двох сердечок половинки». З перших хвилин дійства, переглядаючи мультимедійну презентацію, запрошені стали активними його учасниками дізналися про історію появи цього романтичного свята та першої «валентинки». Музична композиція «Вечная любов» у виконанні директора Кремінської районної дитячою музичної школи Давидової Олени Володимирівни створила романтичну атмосферу.

Літературна вітальня центральної районної бібліотеки була святково прикрашена різноманітними символами кохання: сердцями, янголятами, квітами, повітряними кульками. Гарний настрій, тепла атмосфера свята дозволили присутнім відчути магічний дух, коли всі до безтями закохуються та нагадали про наближення довгоочікуваної весни у ці холодні зимові дні.

Конкурсно - розважальна програма супроводжувалась призами, наданими співорганізаторами свята кохання: Кремінським районним Центром соціальних служб для сім’ї дітей та молоді , Обласною та районною організаціями Партії Регіонів. Свято супроводжувалось музичними номерами , та виступами студентів КМУ та волонтерів.

          Компетентне журі свята у складі: голови Кремінської районної ради ветеранів України, депутата Кремінської районної ради Старикової О.А., головного спеціаліста організації Партії Регіонів Чонобай І.О., керівника служби підтримки сім’ї Кремінського районного Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді райдержадміністрації Скрипник О.М. та директора КУ «Кремінська РЦБС», депутата Кремінської міської ради Скиданенко О.В. підвели підсумки конкурсної програми та визначили переможців, які були нагороджені подарунками. Жоден учасник свята не залишився без уваги та заохочую чого призу.

  

Зі словами  привітання виступила голова журі Скрипник О.М., та почесний член журі Чорнобай І.О., які вручили переможцям цінні подарунки.

Саме до Дня Святого Валентина була приурочена книжкова виставка   «Це магічне слово кохання» огляд якої зробила бібліотекар юнацької кафедри Зьома Вікторія Петрівна. До уваги гостей заходу були  презентовані книги та журнали з історії появи свята закоханих, легенда про Святого Валентина, а також присутніх ознайомили з особливостями відзначення свята у різних країнах світу. Перегляд літератури залишив приємні спогади і гарний настрій .

            Свято, яке з нетерпінням чекають усі закохані, свято, яке сповнює надією і романтикою серця всіх людей, минуло, залишивши після себе гарний настрій, позитивні емоції та приємні маленькі дрібнички, що такі дорогі серцю.
Переглядів: 636 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Пошук




УКРАЇНА ЦЕ ЄВРОПА
Друзі сайту














Адреса районної ради:
92900, м. Кремінна, вул.Банкова,  буд.1
e-mail:
rajrada.krem.lg.ua@ukr.net
Використання матеріалів дозволяється за умови
обов’язкового посилання на джерело
www.rajrada-krem-lg.ucoz.ua