Кремінська    районна    рада
Меню
На тебе чекають вдома

https://www.facebook.com

/dorogamira/

Форма входа

Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2015 » Травень » 8 » Марафон пам’яті на Кремінщині
09:51
Марафон пам’яті на Кремінщині

      7 травня відбувся Марафон пам’яті за участю керівництва району та міста, ветеранів, учнівської молоді та громадськості. Цього ж дня у с.Стара Краснянка відбулася церемонія відкриття пам’ятного знаку загиблим односельцям у роки Великої Вітчизняної війни 1941-1945 рр.

         Біля братських могил та пам’ятних знаків учасники заходів поклали квіти та висловили слова вдячності за мужність, силу духу, самопожертву, тяжку ратну працю, а водночас вічної скорботи за тими, хто віддав життя за свободу Вітчизни.

         Напередодні 9 Травня заступник голови районної ради Борис Руденко, перший заступник голови райдержадміністрації Олександр Горін, голова районної ветеранської організації Олександра Старикова відвідали будинок-інтернат для людей похилого віку. Разом з привітаннями зі святом Перемоги ветерани отримали подарунки та слова вдячності.

Протягом тижня керівники району разом з представниками ветеранських організацій відвідували інвалідів війни та учасників бойових дій на дому. На адресу ветеранів було сказано багато слів подяки із побажаннями міцного здоров’я, довголіття, мирного неба  і родинного затишку.

Категорія: Діяльність ради | Переглядів: 532 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Пошук




УКРАЇНА ЦЕ ЄВРОПА
Друзі сайту














Адреса районної ради:
92900, м. Кремінна, вул.Банкова,  буд.1
e-mail:
rajrada.krem.lg.ua@ukr.net
Використання матеріалів дозволяється за умови
обов’язкового посилання на джерело
www.rajrada-krem-lg.ucoz.ua