Кремінська    районна    рада
Меню
На тебе чекають вдома

https://www.facebook.com

/dorogamira/

Форма входа

Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2016 » Жовтень » 19 » Навчальний семінар на тему: «Антикорупція: ефективні інструменти застосування на практиці».
14:07
Навчальний семінар на тему: «Антикорупція: ефективні інструменти застосування на практиці».

         19 жовтня у залі засідань районної ради представники Луганського антикорупційного комітету Ганна Борова та Ірина Склярова провели навчальний семінар на тему: «Антикорупція: ефективні інструменти застосування на практиці».

         У семінарі брали участь голова Кремінської райдержадміністрації Н.Чехута, голова Кремінської районної ради В.Прокопенко, заступник голови Кремінської районної ради Б.Руденко, представники місцевих рад, громадськості та інш.

         Під час семінару учасники ознайомилися з поняттями, видами і особливостями корупції та корупційних правопорушень, конфлікту інтересів, застосування законодавства про доступ до публічної інформації та проведення громадської експертизи діяльності органів виконавчої влади.

         За підсумками семінару учасники отримали методичну допомогу, а Г.Борова зазначила, що представники антикорупційного комітету завжди готові до діалогу та співпраці.

Категорія: Діяльність ради | Переглядів: 526 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Пошук




УКРАЇНА ЦЕ ЄВРОПА
Друзі сайту














Адреса районної ради:
92900, м. Кремінна, вул.Банкова,  буд.1
e-mail:
rajrada.krem.lg.ua@ukr.net
Використання матеріалів дозволяється за умови
обов’язкового посилання на джерело
www.rajrada-krem-lg.ucoz.ua