Кремінська    районна    рада
Меню
На тебе чекають вдома

https://www.facebook.com

/dorogamira/

Форма входа

Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2018 » Жовтень » 30 » НОВИНИ  СПОРТУ.
16:23
НОВИНИ  СПОРТУ.

    27 жовтня в селищі Красноріченск відбулись районні змагання присвячені Дню працівників сільського господарства. Змагання проходили на спортивних майданчиках Красноріченської ЗОШ. Чудова осіння погода сприяла спортсменам показати хороші результати і принесла багато наснаги глядачам.

   Напруженно проходив турнір футболістів. На футбольне поле вийшло 6 команд із сел Красеноріченська, Новомикільська, Бараниківки, Кудряшівки та збірної Голубівки та Булгаківки. Добру гру показали футболісти збірної команди сел Голубівки та Булгаківки (капітан  Олександр Бахмет), які в фіналі виграли в кудряшівців з рахунком 1:0 і стали переможцями, завоювавши кубок КРОВФСТ «Колос». Другу сходинку посіла команда с.Кудряшівки (капітан Олександр Крохмаль), а бронзові нагороди – команда села Новомикільськ (капітан Олександр Єршов). Кращим гравцем став Крохмаль Олександр, кращим воротарем – Бахмет Олександр, а кращим бомбардиром – Туренко Олександр (с.Новомикільськ).

   Не менш цікаві та напружені поединки проходили і в других видах спорту. Тут лідирували Красноріченські школярі. В змаганнях зі скакалкою перемогла Сандул Софія, на другому місці – Шевченко Олексій і на третьому – Пістрий Ярослав.

  В стрибках в довжину з місця знову неперевершина була Софія, на другому місці Калінін Віктор, а третю сходинку поділили Гетьман Олександр та Шевченко Катерина.

   В підтягіванні на перекладині серед дівчат показник найкращий у Сандул Софії, а серед юнаків – у Шевченко Олексія. Призові місця також посіли Бугайова Олександра, Шевченко Катерина, Севастьянов Андрій та Перевалов Олександр.

  В стрибках в висоту серед дівчат перемогла Шевченко Катерина, а серед юнаків – Кравцов Дмитро.

   В згинанні рук в упорі лежачи за 10 секунд призові місця просіли Білоіваненко Артєм, Пістра Софія, Шевченко Олексій, Горєвалов Олександр,  Пістрий Ярослав, Севастьянов Андрій, Кравцов Дмитро.

   Цікаві змагання проходили з массреслінгу, де переможцями виявились С. Сандул, С.Пістра та К.Шевченко.

   В піднятті гирі вагою 16 кг. переміг Шевченко Олексій з результатом 102 підьома, на другому місці Федотенко Володимир  і бронзові нагороди в Кравцова Дмитра.

   В змаганнях з шашок серед дівчат перемогла Бугайова Олександра, другу сходинку посіла Сандул Софія і третю –Шевченко Катерина, а серед юнаків 1м.Пістрий Ярослав, 2м. – Калінін Віктор, 3м.- Горєвалов Олександр.

   Всі переможці та призери були нагороджені грамотами та медалями, які виділели районна організація ФСТ «Колос» та КРЦ «Спорт для всіх».

   Чітко провели судівство на чолі з Олександром Чередниченко, Сергіем Дробот та Володимиром Бугайовим.

          

          

     

    Голова КРОВФСТ «Колос»                                             О.Р.Старицький

    Директор КУ КРЦ «Спорт для всіх»                               Д,М.Шевцов      

 

Категорія: Діяльність ради | Переглядів: 304 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Пошук




УКРАЇНА ЦЕ ЄВРОПА
Друзі сайту














Адреса районної ради:
92900, м. Кремінна, вул.Банкова,  буд.1
e-mail:
rajrada.krem.lg.ua@ukr.net
Використання матеріалів дозволяється за умови
обов’язкового посилання на джерело
www.rajrada-krem-lg.ucoz.ua