Кремінська    районна    рада
Меню
На тебе чекають вдома

https://www.facebook.com

/dorogamira/

Форма входа

Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2018 » Грудень » 4 » Об’єднуємо зусилля влади та освіти
17:25
Об’єднуємо зусилля влади та освіти

     4 грудня у будинку дитячої творчості відбувся семінар-нарада «Особливості провадження освітньої діяльності в сучасних умовах» для керівників закладів загальної середньої, дошкільної та позашкільної освіти району.
     Участь у цій нараді, де обговорювались особливості діяльності освітньої сфери району в сучасних соціально-політичних умовах взяли і керівники району – голова райдержадміністрації Наталя Чехута та заступник голови районної ради Борис Руденко. 
     Наталя Чехута у своєму виступі надала інформацію для освітян з ряду питань – це особливості введення воєнного стану, здобутки за рік в освітянській сфері з матеріально-технічного забезпечення, плани на наступний рік, децентралізація, проекти ДФРР та багато іншого. Також вона подякувала освітянам за напружену працю задля дітей і підкреслила, що саме виховання нового покоління українців є визначним для держави. 
     Також, формат заходу передбачав, що всі бажаючі мали змогу задати питання керівництву району.
     Пізніше т.в.о. начальника відділу освіти РДА Людмила Горбачова представила присутнім аналітичний огляд щодо результатів, з якими освітня сфера закінчує 2018 рік. Це - закінчення І семестру 2018/2019 навчального року, ліцензування закладів освіти, особливості зовнішнього незалежного оцінювання, відзначення знаменних та пам’ятних дат у грудні та січні,організація зимових канікул тощо.

          

          

За матеріалами Кремінської РДА

 

Категорія: Діяльність ради | Переглядів: 254 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Пошук




УКРАЇНА ЦЕ ЄВРОПА
Друзі сайту














Адреса районної ради:
92900, м. Кремінна, вул.Банкова,  буд.1
e-mail:
rajrada.krem.lg.ua@ukr.net
Використання матеріалів дозволяється за умови
обов’язкового посилання на джерело
www.rajrada-krem-lg.ucoz.ua