Кремінська    районна    рада
Меню
На тебе чекають вдома

https://www.facebook.com

/dorogamira/

Форма входа

Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2017 » Грудень » 4 » Обласні урочистості з нагоди професійного свята
17:29
Обласні урочистості з нагоди професійного свята

         Сьогодні у Кремінському будинку культури відбулися обласні урочисті заходи з нагоди Дня місцевого самоврядування. В урочистостях прийняли участь представники усіх районів Луганської області, що знаходяться на підконтрольний українській владі території.

         Керівник Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз привітав представників органів місцевого самоврядування з професійним святом, а кращі з них були відзначені обласними грамотами та подяками.

         З Кремінського району за значний особистий внесок у розвиток місцевого самоврядування, вирішення актуальних проблем територіальних громад, активну громадянську позицію та з нагоди Дня місцевого самоврядування були відзначені заступник голови Кремінської районної ради Борис Руденко і Невський сільський голова Віктор Зозуля.

         Голова Асоціації органів місцевого самоврядування Луганської області Володимир Прокопенко виступив зі словами вдячності за досягнення у реформуванні місцевого самоврядування та відзначив подяками Асоціації Новопсковську та Троїцьку селищні ради, голову Старобільської районної ради Кулачку Миколу Олександровича і старосту Білокуракинської селищної ради Оселедько Анатолія Миколайовича.

         Творчі колективи Кремінського районного будинку культури та ансамбль Національної поліції Луганської області «Патруль» подарували присутнім святковий концерт.

         

         

Категорія: Діяльність ради | Переглядів: 369 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Пошук




УКРАЇНА ЦЕ ЄВРОПА
Друзі сайту














Адреса районної ради:
92900, м. Кремінна, вул.Банкова,  буд.1
e-mail:
rajrada.krem.lg.ua@ukr.net
Використання матеріалів дозволяється за умови
обов’язкового посилання на джерело
www.rajrada-krem-lg.ucoz.ua