Кремінська    районна    рада
Меню
На тебе чекають вдома

https://www.facebook.com

/dorogamira/

Форма входа

Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2018 » Червень » 12 » Ознайомчий семінар
16:26
Ознайомчий семінар

         11 червня 2018 року місцеві голови та представники бюджетних установ Кремінського району взяли участь у ознайомчому семінарі на тему «Підвищення енергоефективності районів та міст Степового ландшафту Донецької і Луганської областей відповідно до стандарту ISO 50001:2011”.

         Захід підготований громадською організацією «Центр муніципального розвитку міста Добропілля», яка спільно з компанією «БІС-СОФТ» в Луганській області розпочали створення системи енергетичного менеджменту та впровадження системи енергомоніторингу в бюджетних організаціях регіону.

         Метою проекту є оптимізація та зменшення використання ресурсів шляхом підвищення компетенції фахівців бюджетних організацій з питань енергоефективності та створення і впровадження інструментів моніторингу, контролю та аналітики щодо використання тепла, води, електроенергії, газу та інших ресурсів.

         Під час семінару представники громадської організації «Центр муніципального розвитку міста Добропілля» представили компанію «Енергосервіс.ком.юа», яка має великий досвід у напрямку створення автоматизовано-інформаційних та аналітичних систем, комплексних систем енергоефективного управління ресурсами, впровадження систем енергетичного менеджменту та систем енергомонітортнгу.

         Учасники заходу отримали анкети, інформаційний матеріал, обмінялися контактами та домовилися ще зустрітися для більш детального ознайомлення з можливостями у сфері енергозбереження.

     

Категорія: Діяльність ради | Переглядів: 322 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Пошук




УКРАЇНА ЦЕ ЄВРОПА
Друзі сайту














Адреса районної ради:
92900, м. Кремінна, вул.Банкова,  буд.1
e-mail:
rajrada.krem.lg.ua@ukr.net
Використання матеріалів дозволяється за умови
обов’язкового посилання на джерело
www.rajrada-krem-lg.ucoz.ua