Кремінська    районна    рада
Меню
На тебе чекають вдома

https://www.facebook.com

/dorogamira/

Форма входа

Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2020 » Лютий » 20 » П’ятдесят  п’ята сесія Кремінської  районної ради
16:08
П’ятдесят  п’ята сесія Кремінської  районної ради

     П’ятдесят  п’ята сесія Кремінської  районної ради сьомого скликання відбулася 20 лютого  2020 року під головуванням очільника ради Володимира Прокопенка.

     До сесійної зали прибуло та зареєструвалося 25 районних обранців. Також в залі були присутні начальник Кремінського відділу Сєвєродонецької місцевої прокуратури Луганської області Євген Сукач , начальник  поліції Тарас Симоненко, в.о. голови райдержадміністрації Володимир Позняк, керівники комунальних підприємств, представники  управлінь та відділів Кремінської райдержадміністрації.

   На порядок денний виносилось 63  питання згідно плану та за пропозицією комісій., які було детально розглянуто на профільних комісіях 18 та 19 лютого 2020 року.

    Впродовж роботи депутати прийняли рішення  про затвердження перспективного плану роботи районної ради на 2020 рік.  Також заслухали звіт про виконання у 2019 році  Стратегії розвитку Кремінського району на 2018 – 2020 роки та про підсумки виконання  Програми соціально-економічного та культурного розвитку Кремінського району за 2019 рік,згідно якого відзначили, що районною державною адміністрацією, виконавчими органами місцевих рад, громадськими організаціями переважна частина завдань визначених Стратегією, виконуються згідно плану та впроваджена та виконана переважна частина завдань , визначених Програмою.

          

     Також  депутати заслухали  звіт про хід виконання у період 2019 року Комплексної програми профілактики та боротьби зі злочинністю у Кремінському районі на 2018-2021 роки .

    За словами Тараса Симоненка, головним недоліком в роботі відділку є нестача кваліфікованих кадрів, у зв’язку із чим іде перевантаження існуючого особового складу та службового транспорту.. В свою чергу Євген Сукач повідомив присутнім, що в його відділі теж йде перевантаження співробітників справами – понад 100 справ на кожного співробітника. Але порівняно з 2018 роком,  все ж таки, рівень злочинності знизився.  Депутатами прийнято рішення продовжити роботу по виконанню Програми.

     В ході роботи були розглянуті  питання соціальної сфери - прийняті рішення щодо виконання протягом 2019 року  Комплексної районної програми медичного і соціального забезпечення учасників АТО\ООС та членів їх сімей, ветеранів війни та прирівняних до них осіб , про хід виконання протягом 2019 року Комплексної районної програми соціального захисту громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, про хід виконання протягом 2019 року Комплексної районної програми оздоровлення та відпочинку дітей «Кремінське літо»,про хід виконання протягом 2019 року  Комплексної районної програми соціального захисту і реабілітації осіб з обмеженими фізичними можливостями, про хід виконання протягом 2019 року районної програми «Кремінська родина»,  про внесення змін до районної програми соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування в Кремінському районі,про хід виконання районної програми соціальної підтримки сімей, дітей та молоді Кремінського району.

          

     Крім того на сесії прийнято звіти  усіх керівників комунальних підприємств району ,та розглянуто ряд комунальних питань.

    У зв’язку з прийняттям у спільну власність територіальних громад сіл, селища та міста Кремінського району  двох  нових амбулаторій загальної практики сімейної медицини  по площі Парковій та провулку Медовому, на сесії  затверджено в новій редакції перелік об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селища та міста Кремінського району.

    Питання фінансово-бюджетного спрямування представила депутатам  заступник начальника фінансового управління РДА Наталія Клєсова. Депутати одностайно підтримали внесення змін до Програми соціально-економічного і культурного розвитку Кремінського району, та відповідні зміни до Кремінського районного бюджету на 2020 рік.

          

     На останок  депутати розглянули  звернення  голів релігійних організацій м. Кремінна з проханням підтримати їх звернення до Верховної Ради України відносно прийняття законопроекту щодо гармонізації законодавства у сфері запобігання та протидії дискримінації із правом Європейського Союзу. 

     Також на сесії розглянуто ряд інших питань. Детально з прийнятими на черговій сесії рішеннями можна ознайомитись на сайті Кремінської районної ради у розділі «Доступ до публічної інформації».

 

 

 

Категорія: Діяльність ради | Переглядів: 198 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Пошук




УКРАЇНА ЦЕ ЄВРОПА
Друзі сайту














Адреса районної ради:
92900, м. Кремінна, вул.Банкова,  буд.1
e-mail:
rajrada.krem.lg.ua@ukr.net
Використання матеріалів дозволяється за умови
обов’язкового посилання на джерело
www.rajrada-krem-lg.ucoz.ua