Кремінська    районна    рада
Меню
На тебе чекають вдома

https://www.facebook.com

/dorogamira/

Форма входа

Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2016 » Червень » 22 » «Перлини Кремінщини»
13:26
«Перлини Кремінщини»

      На початку червня у культурному житті району відбулась значна подія - з 3 по 16 червня пройшов районний фестиваль народної творчості «Перлини Кремінщини». Присвячений він знаменній події в нашій державі - 25 – й річниці Дня Незалежності України.
      У фестивалі – огляді взяли участь 21 клубний заклад Кремінщини. В кожній територіальній громаді урочистості проходили за заздалегідь підготовленою програмою. У першій частині були представлені звітні концерти сільських закладів культури, виставки майстрів декоративно-прикладного мистецтва, книжкові презентації бібліотек-філій, а в другій – вітання від аматорів художньої самодіяльності районного будинку культури.
      Дорослі та дитячі самодіяльні і народні колективи, солісти, читці порадували розмаїттям художніх номерів. Кожен номер глядачі зустрічали оплесками.
      Фестиваль народної творчості «Перлини Кремінщини» став традиційним у нашому районі і працює на активізацію діяльності клубних закладів, розвиток різножанрового народного мистецтва, популяризацію української пісні та виховання патріотизму до рідного краю та своєї країни.

         

         

         

 

За матеріалами Кремінської РДА

Категорія: Діяльність ради | Переглядів: 483 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Пошук




УКРАЇНА ЦЕ ЄВРОПА
Друзі сайту














Адреса районної ради:
92900, м. Кремінна, вул.Банкова,  буд.1
e-mail:
rajrada.krem.lg.ua@ukr.net
Використання матеріалів дозволяється за умови
обов’язкового посилання на джерело
www.rajrada-krem-lg.ucoz.ua