Кремінська    районна    рада
Меню
На тебе чекають вдома

https://www.facebook.com

/dorogamira/

Форма входа

Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2017 » Червень » 21 » Підготовка фахівців серед молоді у Харківському національному університеті міського господарства імені О. М. Бекетова
09:30
Підготовка фахівців серед молоді у Харківському національному університеті міського господарства імені О. М. Бекетова

     Харківський національний університет міського господарства імені О. М. Бекетова готує фахівців зі спеціальності 281 «Публічне управління та адміністрування» (ліцензовані обсяги складають: 50 осіб рівня «Бакалавр» і 150 осіб рівня «Магістр») за освітніми програмами «Адміністративний менеджмент», «Адміністративне управління об'єднаними територіальними громадами» за денною та заочно-дистанційними формами навчання. Мета підготовки фахівців полягає в набутті професійних компетентностей щодо ефективного управління на засадах публічності влади, демократичних принципів взаємодії влади та громадян, прозорості прийняття управлінських рішень для забезпечення сталого розвитку регіонів шляхом активізації місцевих ініціатив і раціонального використання ресурсного потенціалу територій. Реалізація освітніх програм за спеціальністю 281 «Публічне управління та, адміністрування» спрямовано на формування нової управлінської еліти в Україні. Харківський національний університет міського господарства імені О М. Бекетова мас позитивний досвід навчання магістрів за освітньою програмою «Адміністративне управління об'єднаними територіальними громадами» на базі локального сектору заочно-дистанційного нявчання в місті Лозова» а також в інших містах України.

     За детальною інформацією звертатися до завідувача кафедри менеджменту і адміністрування Новікової Марини Миколаївни, конт. тел.: роб.: 707-31-13; моб. 067-913-20-54.

     Сайт кафедри: http://mmgh.kname.edu.ua

Категорія: Діяльність ради | Переглядів: 383 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Пошук




УКРАЇНА ЦЕ ЄВРОПА
Друзі сайту














Адреса районної ради:
92900, м. Кремінна, вул.Банкова,  буд.1
e-mail:
rajrada.krem.lg.ua@ukr.net
Використання матеріалів дозволяється за умови
обов’язкового посилання на джерело
www.rajrada-krem-lg.ucoz.ua