Кремінська    районна    рада
Меню
На тебе чекають вдома

https://www.facebook.com

/dorogamira/

Форма входа

Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2016 » Січень » 21 » Підписано меморандум про співробітництво.
14:15
Підписано меморандум про співробітництво.

     20 січня голова районної державної адміністрації Наталя Чехута, голова районної ради Володимир Прокопенко зустрілись з активом районної організації ветеранів України та місцевим осередком ГО «Союз Чорнобиль».
     Присутні були єдині в тому, що підняття рівня життя певних соціальних категорій населення багато в чому залежить від того, наскільки ефективною буде співпраця представників влади і громадськості. Звичайно, не кожну проблему ветерана або «чорнобильця» можна вирішити на місцевому рівні, проте, і місцева влада може суттєво вплинути на створення сприятливих умов для реалізації статутних завдань ветеранських об’єднань громадян, а, отже, і на поліпшення життя людей цієї категорії взагалі.
     Саме з цією метою вже котрий рік поспіль було підписано меморандум на 2016 рік між райдержадміністрацією, районною радою і радою Кремінської організації ветеранів та громадською організацією «Союз Чорнобиль».
     Предметом Меморандуму є взаємне співробітництво сторін у питаннях, що стосуються реалізації заходів із всебічного захисту законних прав та інтересів ветеранів, ліквідаторів аварії на Чорнобильській АЕС та постраждалих від її наслідків. Крім того, підписанти беруть на себе зобов’язання по проведенню на високому рівні державних пам’ятних дат та святкових заходів. Зокрема, Наталя Чехута зазначила, що у 2016 році буде відзначатись 25 – та річниця незалежності України. На цей час затверджено склад районної групи з підготовки та відзначення Дня Незалежності та Дня Державного Прапора України.
     В ході зустрічі ветерани піднімали декілька практичних питань, в т. ч. можливості організації оплати за спожиті комунальні послуги за принципом «єдиного» вікна.

За матеріалами Кремінської РДА
http://vk.com/public74082417?z=photo-74082417_399606461%2Falbum-74082417_00%2Frev
Категорія: Діяльність ради | Переглядів: 489 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Пошук




УКРАЇНА ЦЕ ЄВРОПА
Друзі сайту














Адреса районної ради:
92900, м. Кремінна, вул.Банкова,  буд.1
e-mail:
rajrada.krem.lg.ua@ukr.net
Використання матеріалів дозволяється за умови
обов’язкового посилання на джерело
www.rajrada-krem-lg.ucoz.ua