Кремінська    районна    рада
Меню
На тебе чекають вдома

https://www.facebook.com

/dorogamira/

Форма входа

Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2011 » Грудень » 14 » Підсумок Всеукраїнського конкурсу науково-практичних робіт серед молоді "Державотворення, державне управління та місцевий розвиток України
10:48
Підсумок Всеукраїнського конкурсу науково-практичних робіт серед молоді "Державотворення, державне управління та місцевий розвиток України

Начальник організаційного відділу виконавчого апарату Кремінської районної ради Старикова Ольга Валеріївна взяла участь у фінальній конференції Всеукраїнського Конкурсу "Державотворення, державне управління та місцеве самоврядування", який відбувся 9-10 грудня 2011 року в м. Кіровоград.

Конкурс спрямований на підтримку обдарованої молоді; виявлення, розвиток творчих здібностей та стимулювання творчого самовдосконалення особистості; формування активної та свідомої позиції молоді щодо різних аспектів духовного, соціально-економічного, політичного та культурного життя суспільства; підвищення інтересу молоді до поглибленого вивчення проблем державотворення, державного управління та місцевого розвитку України; активізація молоді до участі у державотворчих процесах.

У конкурсі брали участь молоді люди віком від 20 до 35 років.

                            



Приймалися роботи за напрямами:

- Система належного врядування (good governance) у державному управлінні;

- Адміністративна реформа, як крок до створення успішних громад;

- Здоровий спосіб життя в молодіжному середовищі;

- Патріотичне виховання молоді: моделі реалізації.

Конкурсна комісія відібрала дванадцять найкращих робіт, які було рекомендовано до заслуховування на фінальній конференції Конкурсу у місті Кіровоград.

Крім представників з Луганщини на фінальній конференції були присутні делегати з Києва, Луцька, Чернігова, Вінниці, Євпаторії, Севастополю тощо.

За результатами конференції були визначені переможці. Ольга Валеріївна Старикова посіла друге місце за напрямом «Система належного врядування (good governance) у державному управлінні»


Переглядів: 771 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Пошук




УКРАЇНА ЦЕ ЄВРОПА
Друзі сайту














Адреса районної ради:
92900, м. Кремінна, вул.Банкова,  буд.1
e-mail:
rajrada.krem.lg.ua@ukr.net
Використання матеріалів дозволяється за умови
обов’язкового посилання на джерело
www.rajrada-krem-lg.ucoz.ua