Кремінська    районна    рада
Меню
На тебе чекають вдома

https://www.facebook.com

/dorogamira/

Форма входа

Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2020 » Вересень » 23 » Пленарне засідання чергової шістидесятої сесії Кремінської районної ради
15:59
Пленарне засідання чергової шістидесятої сесії Кремінської районної ради

         23 вересня 2020 року під головуванням Володимира Прокопенка відбулося пленарне засідання чергової шістидесятої сесії Кремінської районної ради.

         У рамках підготовки до пленарного засідання  сесії  пройшли засідання постійних депутатських комісій, на яких було визначено перелік питань порядку денного сесії.

         Депутати на засіданнях постійних комісій розглянули та обговорили інформації районної державної адміністрації про хід виконання районних програм та погодили проекти рішень з питань соціально-економічного  розвитку, фінансових та комунальних питань.

         У засіданнях комісій взяли участь голова районної ради Володимир Прокопенко, заступник голови районної ради Борис Руденко, керівники структурних підрозділів адміністрації, директори комунальних підприємств.

            До порядку денного сесії  було внесено шістдесят  питань.

         Першою депутати заслухали інформацію з питань соціального  та соціально-економічного спрямування, а саме – щодо виконання  протягом 2020 року Програми підтримки індивідуального житлового будівництва на селі та покращення умов життєдіяльності сільського населення «Власний дім», районної цільової соціальної програми «Освіта Кремінщини», районної Програми розвитку фізичної культури та спорту у Кремінському районі, районної цільової Програми національно-патріотичного виховання дітей та молоді, районної цільової програми сприяння розвитку громадянського суспільства, районної Програми соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування в Кремінському районі, районної Програми навчання студентів, лікарів-інтернів у Луганському державному медичному університеті за кошти місцевого бюджету з наступним забезпеченням житлом у Кремінському районі, районної Програми розвитку та підтримки комунальної установи» Позаміський заклад оздоровлення та відпочинку «Мрія»

         Також були внесені зміни до деяких районних програм.

         З блоком бюджетних питань депутатів ознайомила виконуюча обов’язки начальника фінансового управління РДА Наталія Клєсова.

         Депутати затвердили звіт про виконання Кремінського районного бюджету за І півріччя 2020, внесли зміни до Програми соціально-економічного та культурного розвитку Кремінського району та відповідні зміни до Кремінського районного бюджету на 2020 рік.

         Прийняті рішення і комунального спрямування. А саме – затверджено звіти про виконання фінансових планів комунальних підприємств.

         Також змінено назви закладів середньої освіти у Кремінському районі.

Відповідно до вимог Законів України «Про освіту» та «Про повну загальну середню освіту»  загальноосвітні школи перейменовано в гімназії та ліцеї. При прийнятті рішень враховано наявність дітей відповідного шкільного віку на відповідних територіях.

         Прийнято низку рішень організаційно-правового спрямування.

Детально з рішеннями районної ради можна ознайомитися на сайті Кремінської районної ради у розділі «Доступ до публічної інформації».

Категорія: Діяльність ради | Переглядів: 173 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Пошук




УКРАЇНА ЦЕ ЄВРОПА
Друзі сайту














Адреса районної ради:
92900, м. Кремінна, вул.Банкова,  буд.1
e-mail:
rajrada.krem.lg.ua@ukr.net
Використання матеріалів дозволяється за умови
обов’язкового посилання на джерело
www.rajrada-krem-lg.ucoz.ua