Кремінська    районна    рада
Меню
На тебе чекають вдома

https://www.facebook.com

/dorogamira/

Форма входа

Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2018 » Січень » 30 » Пленарне засідання позачергової двадцять восьмої сесії районної ради сьомого скликання
15:54
Пленарне засідання позачергової двадцять восьмої сесії районної ради сьомого скликання

     30 січня 2018 року відбулося пленарне засідання позачергової двадцять восьмої сесії районної ради сьомого скликання.

         Проведення позачергової сесії викликано необхідністю затвердження комунальному підприємству «Теплокомуненерго» тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання. Відомо, що з 01.01.2018 року підвищилися мінімальна заробітна плата, вартість газу, електроенергії та паливно-мастильних матеріалів. Ці показники враховуються у тарифі на теплову енергію. Керівництвом підприємства були оприлюднені в засобах масової інформації тарифи на теплову енергію, які також були запропоновані депутатам для затвердження їх на сесії. Але депутати дійшли висновку, що у підприємства є можливість скоротити норми витрат на виробництво теплової енергії, що дає змогу трохи знизити тариф. Тож тариф затверджено на рівні:

  • для потреб населення – 1607, 98 грн/Гкал та рентабельності 0%, тариф на послугу опалення 46,78 грн/м2;
  • для потреб бюджетних установ – 2189,44 грн/Гкал та рентабельності 15%;
  • для потреб інших споживачів (крім населення) – 2284,63 грн/Гкал та рентабельності 20%.

     Депутатами прийнята низка рішень про затвердження технічних документацій про нормативну грошову оцінку земельних ділянок, право на які виставляється на земельні торги окремими лотами  для ведення товарного сільськогосподарського виробництва та фермерського господарства і розташовані за межами населених пунктів. Для підвищення ефективності розпорядження землями державної власності сільськогосподарського призначення на усі земельні ділянки підготовлені землевпорядні та землеоціночні документації для продажу права їх оренди на конкурентних засадах (земельних торгах).

     Також депутати прийняли рішення про інвентаризацію земельних ділянок, будівель, споруд та інших об’єктів нерухомого майна спільної власності територіальних громад Кремінського району і розглянули ще декілька комунальних питань.

     Голова районної ради Володимир Прокопенко та заступник голови Борис Руденко разом з депутатами урочисто привітали Старікова Віктора Івановича, голову постійної комісії з питань агропромислового комплексу, земельних відносин, соціального розвитку села та екології, з ювілейним Днем народження. Віктор Іванович  вже втретє обраний депутатом районної ради. Усе життя працює на землі, є керівником сільськогосподарського підприємства «СК Росток». У роботу він вкладає свою душу, завжди приймає зважені та обдумані рішення. Усі бажали ювіляру здоров’я, успіху, процвітання та підкорення всіх вершин.  

     Детально з рішеннями районної ради можна ознайомитися на сайті Кремінської районної ради у розділі «Доступ до публічної інформації».

    

    

Категорія: Діяльність ради | Переглядів: 303 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Пошук




УКРАЇНА ЦЕ ЄВРОПА
Друзі сайту














Адреса районної ради:
92900, м. Кремінна, вул.Банкова,  буд.1
e-mail:
rajrada.krem.lg.ua@ukr.net
Використання матеріалів дозволяється за умови
обов’язкового посилання на джерело
www.rajrada-krem-lg.ucoz.ua