Кремінська    районна    рада
Меню
На тебе чекають вдома

https://www.facebook.com

/dorogamira/

Форма входа

Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2018 » Листопад » 26 » Пленарне засідання позачергової тридцять восьмої сесії районної ради сьомого скликання
16:56
Пленарне засідання позачергової тридцять восьмої сесії районної ради сьомого скликання

    26 листопада 2018 року відбулося пленарне засідання позачергової тридцять восьмої сесії районної ради сьомого скликання.

    Проведення позачергової сесії викликано необхідністю затвердження комунальному підприємству «Теплокомуненерго» тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання. Відомо, що з 01.11.2018 року значно підвищилася вартість газу для населення. Цей показник враховується у тарифі на теплову енергію. На засіданнях постійних комісій районної ради, що передували проведенню сесії, депутати досконало вивчили ситуацію з тарифами на теплопостачання. Думки депутатів кардинально різнились. Одні дотримувалися думки, що високі тарифи призведуть до ще більшого зубожіння вразливих верств населення. Інші підтримували комунальне підприємство, яке повністю залежне від ціни на газ. Все ж таки після тривалої дискусії депутати «з двох зол вибрали найменше»: прийняли рішення підтримати комунальне підприємство та затвердити економічно обґрунтовані тарифи. Саме прийняття такого рішення не допустить повторення в нашому місті такої ситуації, яка склалася з теплопостачанням в Рубіжному. Наше теплопостачальне підприємство працює стабільно, тепло в оселі громадян подається. Тож тариф затверджено на рівні:

  • для потреб населення – 2131,92 грн/Гкал та рентабельності 0%, тариф на послугу 60,34 грн/м2;
  • для потреб бюджетних установ – 2296,54грн/Гкал та рентабельності 15%;
  • для потреб інших споживачів (крім населення) – 2439,34 грн/Гкал та рентабельності 20%.

     Далі депутати  прийняли рішення з бюджетних питань, доповідала по яких начальник фінансового управління РДА Яна Вашечко.

        Депутати затвердили звіт про виконання Кремінського районного бюджету за 9 місяців 2018 року, внесли зміни до Програми соціально-економічного і культурного розвитку Кремінського району на 2018 рік, до Програми розвитку та підтримки комунальної установи «Кремінський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» (на придбання двох автомобілів для обслуговування лікарських амбулаторій), до Програми підтримки сім’ї «Кремінська родина» (на придбання новорічних подарунків для дітей пільгових категорій) та відповідні зміни до Кремінського районного бюджету на 2018 рік.

     Депутатами прийнята низка рішень про затвердження технічних документацій про нормативну грошову оцінку земельних ділянок.

     Прийняті рішення і комунального спрямування.

    Детально з рішеннями районної ради можна буде ознайомитися на сайті Кремінської районної ради у розділі «Доступ до публічної інформації» після їх виготовлення.

Категорія: Діяльність ради | Переглядів: 316 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Пошук




УКРАЇНА ЦЕ ЄВРОПА
Друзі сайту














Адреса районної ради:
92900, м. Кремінна, вул.Банкова,  буд.1
e-mail:
rajrada.krem.lg.ua@ukr.net
Використання матеріалів дозволяється за умови
обов’язкового посилання на джерело
www.rajrada-krem-lg.ucoz.ua