Кремінська    районна    рада
Меню
На тебе чекають вдома

https://www.facebook.com

/dorogamira/

Форма входа

Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2018 » Червень » 13 » Пленарне засідання районної ради.
12:57
Пленарне засідання районної ради.

     13 червня 2018 року відбулося пленарне засідання позачергової тридцять третьої сесії Кремінської районної ради сьомого скликання.

     Цього ж дня депутати попрацювали у постійних комісіях. На засіданні постійної комісії районної ради з питань місцевого самоврядування, комунальної власності та використання природних ресурсів розглянули питання статутної діяльності комунальної установи «Позаміський заклад оздоровлення та відпочинку «Мрія», а на засіданні постійної комісії районної ради з питань економічного та соціального розвитку району, промисловості, підприємництва, малого та середнього бізнесу, транспорту, зв’язку, екології депутати заслухали інформацію про відстеження регуляторних актів.

            На порядку денному позачергової сесії було всього три питання, два з яких стосуються подальшої діяльності комунальної установи «Позаміський заклад оздоровлення та відпочинку «Мрія». Для забезпечення статутної діяльності установи та приведення кадрових справ у відповідність Єдиному державному реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань депутати надали дозвіл на внесення змін до штатного розпису КУ ПЗОВ «Мрія».

     Також депутати затвердили проектно-кошторисну документацію на капітальний ремонт конструктивних елементів будівлі Кремінської районної ради.

     Голова районної ради Володимир Прокопенко подякував депутатам за роботу та відповідальне ставлення до своїх обов’язків.

     

Категорія: Діяльність ради | Переглядів: 377 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Пошук




УКРАЇНА ЦЕ ЄВРОПА
Друзі сайту














Адреса районної ради:
92900, м. Кремінна, вул.Банкова,  буд.1
e-mail:
rajrada.krem.lg.ua@ukr.net
Використання матеріалів дозволяється за умови
обов’язкового посилання на джерело
www.rajrada-krem-lg.ucoz.ua