Кремінська    районна    рада
Меню
На тебе чекають вдома

https://www.facebook.com

/dorogamira/

Форма входа

Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2016 » Квітень » 5 » Повноваження органів місцевого самоврядування у сфері реєстрації та зняття з реєстрації місця проживання фізичних осіб
15:31
Повноваження органів місцевого самоврядування у сфері реєстрації та зняття з реєстрації місця проживання фізичних осіб

     Зроблено ще один крок на шляху до децентралізації влади: відтепер місцеві ради самостійно реєструватимуть осіб за місцем проживання. При цьому, існуюча реєстрація громадян залишається чинною і жодних переоформлень не потребує.

      З метою реалізації повноважень органів місцевого самоврядування щодо виконання своїх функцій з реєстрації осіб Урядом прийнято єдині для всіх правила реєстрації місця проживання особи на території відповідної адміністративно-територіальної одиниці. Також затверджено форми необхідних для цього документів та порядок передачі органами реєстрації інформації про реєстрацію/зняття з реєстрації місця проживання/перебування до Єдиного державного демографічного реєстру.

     Нагадаємо, що з 4 квітня 2016 р. набували чинності норми Закону України № 888-VIII "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо розширення повноважень органів місцевого самоврядування та оптимізації надання адміністративних послуг", відповідно до яких повноваження у сфері реєстрації місця проживання та зняття з реєстрації місця проживання фізичних осіб делеговані органам місцевого самоврядування (виконавчому органу сільської, селищної або міської ради).

 

За матеріалами Урядового порталу

http://www.kmu.gov.ua

Категорія: Діяльність ради | Переглядів: 409 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Пошук




УКРАЇНА ЦЕ ЄВРОПА
Друзі сайту














Адреса районної ради:
92900, м. Кремінна, вул.Банкова,  буд.1
e-mail:
rajrada.krem.lg.ua@ukr.net
Використання матеріалів дозволяється за умови
обов’язкового посилання на джерело
www.rajrada-krem-lg.ucoz.ua