Кремінська    районна    рада
Меню
На тебе чекають вдома

https://www.facebook.com

/dorogamira/

Форма входа

Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2017 » Листопад » 9 » Працівники закладів культури Кремінщини приймали вітання з професійним святом.
09:36
Працівники закладів культури Кремінщини приймали вітання з професійним святом.

      8 листопада працівників закладів культури прийшли привітати зі святом голова райдержадміністрації Наталя Чехута та заступник голови районної ради Борис Руденко. На галузевому зібранні у районному центрі були присутні керівники та представники бібліотечних, клубних закладів, творчих об’єднань, працівники районного будинку культури.
     «Все починається з культури, тобто все починається з вас! Я пишаюся працівниками культури нашого району, вашим високим професійним рівнем та майстерністю. Планка культури на Кремінщині поставлена висока! У такі важкі часи, як зараз, ви об’єднуєте нас і вселяєте віру у краще майбутнє. Бажаю кожному високих професійних досягнень, добробуту у домівках та всього найкращого» - сказала Наталя Чехута. До привітань приєднались заступник голови районної ради Борис Руденко та начальник відділу культури Інна Боярська.
     Під час урочистої частини найкращі представники сфери культури були відзначені відзнаками всеукраїнського, обласного та районного рівня.
     Всеукраїнський день працівників культури і аматорів народного мистецтва відзначається 9 листопада разом із Днем української писемності та мови. Всеукраїнський день працівників культури було засновано з метою відзначити вагомий вклад творчих особистостей у відродження української національної культури, розвиток народної творчості, активну культурно-просвітницьку діяльність.

За матеріалами Кремінської РДА

Категорія: Діяльність ради | Переглядів: 323 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Пошук




УКРАЇНА ЦЕ ЄВРОПА
Друзі сайту














Адреса районної ради:
92900, м. Кремінна, вул.Банкова,  буд.1
e-mail:
rajrada.krem.lg.ua@ukr.net
Використання матеріалів дозволяється за умови
обов’язкового посилання на джерело
www.rajrada-krem-lg.ucoz.ua