Кремінська    районна    рада
Меню
На тебе чекають вдома

https://www.facebook.com

/dorogamira/

Форма входа

Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2017 » Грудень » 29 » Привітання з Новорічними святами
10:28
Привітання з Новорічними святами

     Кожна людина, кожна родина напередодні Новорічних і Різдвяних свят має сподівання і вірить в те, що Новий рік принесе позитивні зміни в усі сфери людського життя.

     Що зимові свята подарують нам те, чого найбільш бракує у повсякденному бутті.

     Всі ми у ці дні, прощаючись з роком пережитим, сподіваємося на краще життя в майбутньому, на певні власні здобутки та перемоги, на мир і злагоду в нашій країні.

     Для кожного кроку, що наблизить нас до поставленої мети, необхідні не надії на диво, а рішучість, наполегливість, впевненість та направленість до пошуку розумних рішень, як у повсякденному житті пересічного громадянина, так і в стратегії творення як нашого району так і всієї держави.

     Пам’ятаймо, що добрі справи не завжди даються легко!

     Тому спільно будемо віддавати всі сили, розум і серце, щоб зробити в кожному куточку нашої Кремінщини життя таким, про яке мріють люди і якого вони гідні.

     І я впевнений: такі сподівання реальні.

    Наперекір викликам та тривогам, які вже постукали у наші двері чи ще чекають за порогом суперечливого життя, вони збудуться, якщо згуртуємося спільною думкою та спільною метою і підемо далі шляхом розвитку і консолідації.

     Для усіх нас, жителів Кремінщини, 2017 рік був сповнений нелегких випробувань і, все таки, – він став важливим щаблем у відродженні духовного та соціального потенціалу району.

     Визначились позитивні тенденції розвитку. Кремінський район став кращім в області за рейтинговими показниками соціально-економічного розвитку територій. Бюджет району перевиконано, що дало можливість в повному обсязі забезпечити виплату заробітної плати працівникам бюджетної сфери, підготуватись до опалювального сезону.

     Бажаю всім, щоб у 2018 році здійснилися увсі ваші задуми та сподівання. Нехай все добре та щасливе, що було у минулому році, примножиться і увійде у рік наступаючий.

Зичу вам міцного здоров’я, миру, сімейної злагоди й добробуту. Хай Новий рік принесе щедрі здобутки, а Різдвяні свята – радість та віру у світле майбутнє.

     З наступаючим Новим роком та Різдвом Христовим!

Категорія: Діяльність ради | Переглядів: 416 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Пошук




УКРАЇНА ЦЕ ЄВРОПА
Друзі сайту














Адреса районної ради:
92900, м. Кремінна, вул.Банкова,  буд.1
e-mail:
rajrada.krem.lg.ua@ukr.net
Використання матеріалів дозволяється за умови
обов’язкового посилання на джерело
www.rajrada-krem-lg.ucoz.ua