Кремінська    районна    рада
Меню
На тебе чекають вдома

https://www.facebook.com

/dorogamira/

Форма входа

Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2014 » Квітень » 4 » Пройшли сходи жителів громад
15:47
Пройшли сходи жителів громад

2 квітня в селі Варварівка та 3 квітня у селі Михайлівка пройшли сходи жителів громад за участю голови районної ради Юлії Назаренко та першого заступника голови РДА Карини Шаблієнко. Сільські голови  звітували про основні показники розвитку територій за 2013 рік в аспекті виконання програм соціально-економічного та культурного розвитку.

Найбільш важливим у варварівців на сьогоднішній момент є питання функціонування комунального підприємства “Варварівське джерело”. Для нормального водозабезпечення села треба вирішити проблеми низьких проплат населенням за спожиту воду, несанкційованих врізок до централізованої системи, а також недостатнє ресурсне забезпечення підприємства.

Зостається проблемою пожежна ситуація в селі. Так, з початку цього року на території сільської ради було відмічено 8 випадків займання сухої трави. Завдяки спільним діям виконкому, депутатського корпусу, лісгоспу та рятувальної служби пожежі були вчасно ліквідовані, проте потреба у посиленні протипожежних заходів залишається на порядку денному.

Жителів Михайлівської громади турбують питання відсутності робочих місць, а також незадовільне автобусне сполучення з райцентром.

На сходах були обговорені й інші питання. Зокрема, усіх жителів територіальних громад району турбує нестабільна політична ситуація в країні.

Переглядів: 445 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/1
Пошук




УКРАЇНА ЦЕ ЄВРОПА
Друзі сайту














Адреса районної ради:
92900, м. Кремінна, вул.Банкова,  буд.1
e-mail:
rajrada.krem.lg.ua@ukr.net
Використання матеріалів дозволяється за умови
обов’язкового посилання на джерело
www.rajrada-krem-lg.ucoz.ua