Кремінська    районна    рада
Меню
На тебе чекають вдома

https://www.facebook.com

/dorogamira/

Форма входа

Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2017 » Листопад » 14 » Проведено робочі наради
17:53
Проведено робочі наради

         14 листопада 2017 р. у залі засідань районної ради відбулася робоча нарада-семінар з питань формування місцевих бюджетів на 2018 рік. У нараді брали участь представники бюджетних установ та організацій району, головні бухгалтери органів місцевого самоврядування.

         Начальник фінансового управління Кремінської райдержадміністрації Я.Вашечко надала роз’яснення учасникам наради щодо змін у порядку формування бюджетів на 2018 рік.

         За результатами робочої наради керівникам бюджетних установ, міському, селищному та сільським головам надані методичні рекомендації у електронному вигляді для подальшого використання в роботі, а органам місцевого самоврядування  рекомендовано затвердити бюджети на 2018 рік до 25 грудня 2017 р.

Після розгляду фінансових питань відбулася робоча нарада з міським, селищним та сільськими головами під головуванням керівника Кремінської районної ради Володимира Прокопенка.

Голова районної ради поділився з місцевими головами своїми враженнями від участі у Світовому форумі демократії та візиті до штаб-квартири Ради Європи. Протягом тижня з 7 по 11 листопада 2017 р. він перебував у складі делегації України у місті Страсбурзі (Французька Республіка) з ознайомчим візитом у рамках Програми Ради Європи «Децентралізація і територіальна консолідація в Україні». Під час перебування делегація брала участь у Світовому Форумі Демократії-2017, де проводились панельні дискусії та круглі столи, на яких підіймалися питання протидії корупції, популізму та фейковій інформації. Володимир Миколайович наголосив, що сьогодні Рада Європи спільно з українською стороною напрацьовує План дій Ради Європи для України на 2018-2021 роки, одним з головних пріоритетів якого залишаються питання підтримки реформи місцевого самоврядування та децентралізації влади.

Далі голова районної ради ознайомив присутніх з порядком денним робочої наради, до якого було внесено 7 питань:

  • про проведення роз’яснювальної роботи щодо заходів безпеки та правил поведінки у разі виявлення вибухонебезпечних предметів;
  • про заходи безпеки, які вживаються в приміщення з перебуванням значної кількості людей;
  • про проблеми доступності;
  • про використання водний об’єктів;
  • про тренінги ПРООН і ООН Жінки для представників територіальних громад району на тему «Місцеве самоврядування та децентралізація»;
  • про передплату на громадсько-політичну газету «Кремінщина».

     Особливу увагу було приділено питанню доступності інвалідів та маломобільних груп населення до соціальних об’єктів, приміщень дільничних виборчих комісій та приміщень для голосування засобами для безперешкодного доступу. Місцевим головам рекомендовано до кінця 2017 року придбати сучасні розкладні пересувні пандуси.

     З інших питань також надані відповідні роз’яснення, рекомендації та протокольні доручення.

 

Категорія: Діяльність ради | Переглядів: 302 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Пошук




УКРАЇНА ЦЕ ЄВРОПА
Друзі сайту














Адреса районної ради:
92900, м. Кремінна, вул.Банкова,  буд.1
e-mail:
rajrada.krem.lg.ua@ukr.net
Використання матеріалів дозволяється за умови
обов’язкового посилання на джерело
www.rajrada-krem-lg.ucoz.ua