Кремінська    районна    рада
Меню
На тебе чекають вдома

https://www.facebook.com

/dorogamira/

Форма входа

Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2017 » Липень » 27 » Рівненські козаки завітали до вихованців Кремінського позаміського закладу оздоровлення та відпочинку «Мрія».
09:47
Рівненські козаки завітали до вихованців Кремінського позаміського закладу оздоровлення та відпочинку «Мрія».

      Рівненські козаки завітали до вихованців Кремінського позаміського закладу оздоровлення та відпочинку «Мрія».
     26 липня голова Кремінської районної державної адміністрації Наталя Чехута та голова районної ради Володимир Прокопенко знайомились із ходом дитячої оздоровчої кампанії у Кремінському ПЗОВ «Мрія», куди в цей же день завітали дорогі гості - представники школи козацьких єдиноборств міста Рівне.
     Візит рівненських козаків до Луганщини відбувся у рамках Меморандуму про співпрацю між Луганською та Рівненською областями та передбачає проведення спільних заходів щодо військово-патріотичного виховання молоді.
     Отже, козаки з Рівненщини познайомили дітей з технікою самооборони традиційною українською зброєю та духовними практиками козаків-характерників, невимушено поспілкувались із хлопчиками та дівчатами, а також керівництвом Кремінського району.
     «В нас склались міцні, дружні стосунки із Львівщиною, проте, ми дуже раді, що в рамках підписаного на рівні двох областей Меморандуму, географія наших міжрегіональних контактів у сфері національно – патріотичного виховання, а також культурного та освітнього обміну буде поширюватись», - відзначила Наталя Чехута.
     На сайті обласної державної адміністрації зазначено, що поїздка на Луганщину представників школи козацьких єдиноборств стала можливою за сприяння громадської організації «Справа миру» та групи Цивільно-військового співробітництва Збройних Сил України.

За інформацією Кремінської РДА

Категорія: Діяльність ради | Переглядів: 355 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Пошук




УКРАЇНА ЦЕ ЄВРОПА
Друзі сайту














Адреса районної ради:
92900, м. Кремінна, вул.Банкова,  буд.1
e-mail:
rajrada.krem.lg.ua@ukr.net
Використання матеріалів дозволяється за умови
обов’язкового посилання на джерело
www.rajrada-krem-lg.ucoz.ua