Кремінська    районна    рада
Меню
На тебе чекають вдома

https://www.facebook.com

/dorogamira/

Форма входа

Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2018 » Листопад » 12 » Робоча нарада
16:56
Робоча нарада

         12 листопада відбулася робоча нарада з місцевими головами, яку провів заступник голови районної ради Борис Руденко.

    До обговорення порядку денного були запрошені представники структурних підрозділів райдержадміністрації.

         Начальник фінансового управління Яна Вашечко нагадала місцевим головам про врахування в бюджетах на 2019 рік видатків на дошкільну освіту, утримання соціальних працівників та трудового архіву з передачею відповідних міжбюджетних трансфертів.

         Заступник голови райдержадміністрації Лариса Махура звернула увагу на відсутність соціальних працівників у деяких населених пунктах району, де мешкає значна кількість сімей, що потребують соціального супроводу соціального фахівця.

         У ході підготовки до сталого проходження осінньо-зимового періоду 2018-2019 років та мінімізації можливих негативних наслідків, пов’язаних з ускладненням погодних умов, необхідно своєчасно проводити обрізку дерев уздовж лінії електропередач. Про це повідомив начальник відділу житлово-комунального господарства, будівництва, інфраструктури та НС Кремінської райдержадміністрації Павло Божко згідно протокольних доручень обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та НС.

Також представники територіальних громад отримали роз’яснення щодо нових правил надання довгострокових кредитів індивідуальними забудовниками житла на селі та покращення умов життєзабезпечення сільського населення, щодо порядку прийняття рішень стосовно визначення мінімальної відстані від закладів освіти до розташування закладів торгівлі, в яких відбувається торгівля алкогольними напоями та тютюновими виробами, та нагадали про проведення щорічного обласного фестивалю реалізованих проектів місцевого розвитку «Спроможна громада».

На робочій нараді були розглянуті інші питання, на які надані роз’яснення, рекомендації та протокольні доручення.

 

Категорія: Діяльність ради | Переглядів: 271 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Пошук




УКРАЇНА ЦЕ ЄВРОПА
Друзі сайту














Адреса районної ради:
92900, м. Кремінна, вул.Банкова,  буд.1
e-mail:
rajrada.krem.lg.ua@ukr.net
Використання матеріалів дозволяється за умови
обов’язкового посилання на джерело
www.rajrada-krem-lg.ucoz.ua