Кремінська    районна    рада
Меню
На тебе чекають вдома

https://www.facebook.com

/dorogamira/

Форма входа

Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2018 » Червень » 11 » Робоча нарада з місцевими головами
16:47
Робоча нарада з місцевими головами

         11 червня відбулася робоча нарада голови районної ради з місцевими головами.

     На порядку денному було розглянуто багато нагальних питань.

   Голова Кремінської райдержадміністрації Наталя Чехута звернулася до місцевих голів щодо забезпечення оздоровлення дітей пільгової категорії у позаміському закладі оздоровлення та відпочинку «Мрія», повідомила про початок конкурсу з відбору проектів ДФРР, а голова Кремінської районної ради Володимир Прокопенко надав інформацію про проходження обласного конкурсу проектів місцевого розвитку та подякував місцевим головам за небайдужість до проблем територіальних громад.

    Головний архітектор Тетяна Євсюкова ознайомила учасників наради з умовами отримання державних довгострокових кредитів селянам за програмою «Власний дім» та нагадала про забезпечення доступності адміністративних будівель органів влади, закладів охорони здоров’я, освіти, культури та виборчих дільниць. Наразі пандуси зроблені у Боровенській громаді (до будівлі ФАПу та сільської ради), Червонопопівській громаді (до будівлі сільського клубу), Голубівській громаді (до будівлі ЗОШ), завершуються роботи у Макіївській, Новокраснянській та інших сільських радах.

     Заступник начальника Кремінського міськрайонного відділу ГУ ДСНС у Луганській області Володимир Заморений зосередив увагу місцевих голів у дотримання пожежної безпеки об’єктів літнього відпочинку та оздоровлення дітей.

     З інформацією щодо проходження зовнішнього оцінювання 2018 року у Кремінському районі ознайомила т.в.о. начальника відділу освіти Кремінської райдержадміністрації Людмила Горбачова, а начальник служби у справах дітей Кремінської райдержадміністрації Антон Іваник надав інформацію про забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування. Керівники відділів зазначили, що місцеві голови приділяють достатньо уваги у вирішенні цих питань.

     Багато запитань сьогодні було до директора Сєвєродонецької філії Луганської дирекції ПАТ «Укрпошта» Ілони Моісеєвої, яка ознайомила керівників територіальних громадах з сучасними можливостями сплати комунальних платежів у відділеннях Укрпошти. За проханням голів керівник пообіцяла переглянути графіки виїздів пересувних мобільних поштових пунктів.

     Заступник голови районної ради Борис Руденко ознайомив з інформацією Кремінського відділу поліції щодо недопущення нелегального посіву нарковмісних рослин та необхідність знищення дикорослих посівів конопель. У подальшому для інформування населення будуть надані інформаційні матеріали.

   Також розглянуто ряд протокольних доручень за підсумками проведення нарад облдержадміністрації, а місцевим головам надані роз’яснення та рекомендації.

     

     

Категорія: Діяльність ради | Переглядів: 323 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Пошук




УКРАЇНА ЦЕ ЄВРОПА
Друзі сайту














Адреса районної ради:
92900, м. Кремінна, вул.Банкова,  буд.1
e-mail:
rajrada.krem.lg.ua@ukr.net
Використання матеріалів дозволяється за умови
обов’язкового посилання на джерело
www.rajrada-krem-lg.ucoz.ua