Кремінська    районна    рада
Меню
На тебе чекають вдома

https://www.facebook.com

/dorogamira/

Форма входа

Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2019 » Вересень » 16 » Робоча нарада з місцевими головами та секретарями місцевих рад
16:51
Робоча нарада з місцевими головами та секретарями місцевих рад

     16 вересня 2019 року у залі засідань районної ради відбулась робоча нарада з місцевими головами та секретарями місцевих рад.

     Провів нараду заступник голови районної ради Борис Руденко.

     Під час наради були розглянуті питання  виконання місцевих бюджетів у 2019 році та формування місцевих бюджетів на 2020 рік та про використання коштів, що надходять у порядку відшкодування втрат сільськогосподарського і лісогосподарського виробництва на спеціальні рахунки  Кремінської районної ради. Також учасники розглянули питання монетизації пільг та житлових субсидій та  заходи цивільного захисту на території Кремінського району.

    Найбільш питань в учасників наради  виникло стосовно  монетизації пільг та житлових субсидій. Представник  УСЗН  Вікторія Богомолова, зазначила що з 1 жовтня 2019 року , відповідно до постанови КМУ від 17 квітня 2019 року № 373 «Деякі питання надання житлових субсидій та пільг на оплату житлово-комунальних послуг у грошовій формі», передбачається надання пільг на оплату  житлово-комунальних послуг у грошовій формі.

     Управління соціального захисту населення на підставі даних Єдиного державного автоматизованого реєстру осіб, які мають право на пільги, щомісяця розраховує суму пільги виходячи з розміру знижки, на яку пільговик має право , та з урахуванням встановлених державних соціальних нормативів у сфері житлово-комунального обслуговування.

     Виплата розрахованої суми пільги здійснюватиметься у грошовій готівковій та  безготівковій формі. Також Вікторія Богомолова наголосила, що за отриманням інформації про будь-які питання, пов’язані з нарахуванням пільги звертатися до управління соціального захисту населення.

     Представник  ГУ ДСНС України в Луганській області Володимир Жиріль, доповів про необхідність  утворення пожежно-рятувальних підрозділів місцевої і добровільної пожежної охорони на території Кремінського району .

     Також на робочій нараді були розглянуті й інші питання та надані протокольні доручення.

     

     

 

 

 

Категорія: Діяльність ради | Переглядів: 228 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Пошук




УКРАЇНА ЦЕ ЄВРОПА
Друзі сайту














Адреса районної ради:
92900, м. Кремінна, вул.Банкова,  буд.1
e-mail:
rajrada.krem.lg.ua@ukr.net
Використання матеріалів дозволяється за умови
обов’язкового посилання на джерело
www.rajrada-krem-lg.ucoz.ua