Кремінська    районна    рада
Меню
На тебе чекають вдома

https://www.facebook.com

/dorogamira/

Форма входа

Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2017 » Грудень » 28 » Робота із зверненнями громадян
11:58
Робота із зверненнями громадян

     Враховуючи, що рівень роботи із зверненнями громадян є важливим чинником довіри людей до влади та суспільно-політичної стабільності в районі в районній раді  проводиться робота щодо всебічного, кваліфікованого і своєчасного розгляду звернень громадян.

    Протягом звітного періоду до Кремінської районної ради зверталися пенсіонери, інваліди, багатодітні сім’ї та інші категорії громадян. Усього надійшло 18 звернень: 13 письмових та 5 усних. З них 6 колективних звернень із загальною кількістю підписів – 53. Питання, що порушуються громадянами у зверненнях мають різноманітний характер.

     Найчастіше зустрічаються питання соціального захисту – це отримання соціальних виплат, пенсій, роз’яснення законодавства із соціального захисту.

     На другому місці стоять питання і земельних відносин – це питання оформлення власності на землю, розрахунки за здані в оренду земельні та майнові паї.

      Трійку лідерів завершують питання комунального та дорожнього господарства.

    Серед колективних можна відзначити звернення з проханням вирішити питання щодо недопущення скорочення штатної одиниці лікаря-логопеда у комунальній установі «Кремінське РТМО» та щодо проведення ремонтних робіт підлоги з заміною лінолеуму у приміщенні КУ «Кремінська районна дитяча художня школа».

      Усі питання вирішені.

    Всі звернення вирішуються завдяки тісній співпраці районної ради із місцевими радами, Кремінською районною державною адміністрацією, підприємствами,  установами та організаціями району та області.

      Порушень чинного законодавства при розгляді звернень громадян  не виявлено.

Категорія: Діяльність ради | Переглядів: 326 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Пошук




УКРАЇНА ЦЕ ЄВРОПА
Друзі сайту














Адреса районної ради:
92900, м. Кремінна, вул.Банкова,  буд.1
e-mail:
rajrada.krem.lg.ua@ukr.net
Використання матеріалів дозволяється за умови
обов’язкового посилання на джерело
www.rajrada-krem-lg.ucoz.ua