Кремінська    районна    рада
Меню
На тебе чекають вдома

https://www.facebook.com

/dorogamira/

Форма входа

Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2017 » Серпень » 23 » Семінар-тренінг з питань підвищення спроможності громад
08:40
Семінар-тренінг з питань підвищення спроможності громад

      Заступник Виконавчого директора Асоціації Альберт Зінченко разом з радником ЛВПУ «Центр розвитку місцевого самоврядування» Дмитром Дрожжиним 21 серпня провели в Кремінському районі семінар-тренінг з питань підвищення спроможності громад щодо залучення додаткових ресурсів для розвитку відповідних територій та основ проектного менеджменту.
     У заході взяли участь голова Кремінської райради Володимир Прокопенко, начальник управління з питань нормативно-правової роботи та децентралізації Луганської облдержадміністрації Вадим Лазніков, сільські та селищні голови Кремінського району, керівники підрозділів та працівники Кремінської райради та райдержадміністрації.
    На семінарі були розглянуті питання проведення обласного конкурсу проектів місцевого розвитку, аналіз помилок, що виникають на перших етапах підготовки проектів, а також питання створення стратегії та важливості стратегічного планування в ОТГ, виявлення недооціненого та прихованого потенціалу району.
     Також, в ході семінару-тренінгу особливу увагу було приділено питанням зміцнення власного потенціалу громад через підготовку та реалізацію проектів, спрямованих на виконання завдань Державної стратегії регіонального розвитку.

За інформацією Асоціації органів місцевого самоврядування Луганської області

Категорія: Діяльність ради | Переглядів: 341 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Пошук




УКРАЇНА ЦЕ ЄВРОПА
Друзі сайту














Адреса районної ради:
92900, м. Кремінна, вул.Банкова,  буд.1
e-mail:
rajrada.krem.lg.ua@ukr.net
Використання матеріалів дозволяється за умови
обов’язкового посилання на джерело
www.rajrada-krem-lg.ucoz.ua