Кремінська    районна    рада
Меню
На тебе чекають вдома

https://www.facebook.com

/dorogamira/

Форма входа

Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2015 » Серпень » 27 » Сесійний тиждень
13:54
Сесійний тиждень

         Сьогодні відбулася чергова, шістдесят перша, сесія Кремінської районної ради.

      Напередодні чергової сесії відбулися засідання постійних комісій районної ради, на яких депутати детально розглянули всі проекти рішень.

      Під час розгляду соціальних питань на спільному засіданні постійних комісій районної ради 25 08.2015 р. депутати запропонували заслухати у І кварталі 2016 р. хід виконання районної Програми імунопрофілактики та захисту населення від інфекційних хвороб в Кремінському районі на 2010 – 2016 роки за 2015 рік, особливо стан забезпечення установи медикаментами для вакцинації населення.

         26.08.2015 р. на засіданні постійної комісії районної ради з питань місцевого самоврядування, комунальної власності та використання природних ресурсів було розглянуто чимало профільних питань, серед яких затвердження проектно-кошторисної документації на санацію фасаду будівлі та заміна вікон на пластикові комунальної установи «Кремінська районна дитяча музична школа»; на капітальний ремонт, заміну металевих вікон в будівлі районного будинку культури; на капітальний ремонт приміщень та комунікацій будівлі «Кремінського районного центру соціальної реабілітації дітей – інвалідів»; на покращення медичного обслуговування в селі Варварівка. І все це завдяки участі у міжнародних проектах для залучення іноземних інвестицій. Навіть у губернії відзначили Кремінський район, як самий активний по участі у проектах. І на цьому ми не зупиняємося. На черзі ще декілька проектів по залученню інвестицій.

      Також депутати прийняли рішення «Про підтримку Постанови Верховної ради України від 27.01.2015 року №129-VIII «Про звернення Верховної ради України до Організації об’єднаних Націй, Європейського парламенту, Парламентської  Асамблеї ГУАМ, національних парламентів держав світу про визнання Російської Федерації державою агресором».

         На виконання Закону України «Про статус депутатів місцевих рад» депутати районної ради протягом вересня 2015 року звітуватимуть перед виборцями про проведену роботу в раді, постійних комісіях, про прийняті радою та постійними комісіями рішення, про хід їх виконання, про особисту участь в обговоренні, прийнятті та організації виконання рішень ради, постійних комісій, доручень виборців.

Категорія: Діяльність ради | Переглядів: 594 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Пошук




УКРАЇНА ЦЕ ЄВРОПА
Друзі сайту














Адреса районної ради:
92900, м. Кремінна, вул.Банкова,  буд.1
e-mail:
rajrada.krem.lg.ua@ukr.net
Використання матеріалів дозволяється за умови
обов’язкового посилання на джерело
www.rajrada-krem-lg.ucoz.ua