Кремінська    районна    рада
Меню
На тебе чекають вдома

https://www.facebook.com

/dorogamira/

Форма входа

Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2016 » Вересень » 15 » Сесійний тиждень
16:06
Сесійний тиждень

         С понеділка по четвер у Кремінській районній раді тривав сесійний тиждень, протягом якого на засіданнях постійних комісій депутати детально розглядали проекти рішень, активно висловлювали свою думку, вносили пропозиції та зауваження.

         15.09.2016 р. відбулося пленарне засідання чергової 12-ої сесії Кремінської районної ради сьомого скликання, на якому депутати розглянули питання порядку денного та прийняли по ним відповідні рішення.

         Під час засідання депутати затвердили звіт про виконання районного бюджету за І півріччя 2016 року,  внесли зміни до програми соціально – економічного та культурного розвитку Кремінського району на 2016 р. та Кремінського районного бюджету на 2016 р., прийняли до відома  хід виконання протягом 2015 року та у І півріччі 2016 року Районної комплексної Програми соціальної підтримки сімей загиблих учасників антитерористичної операції, військовослужбовців і поранених учасників АТО та вшанування пам’яті загиблих на 2015 – 2016 р., хід виконання програми «Імунопрофілактика та захист населення від інфекційних хвороб на 2009 – 2016 роки» за І півріччя 2016 року по Кремінському району, хід виконання Програми зайнятості населення Кремінського району до 2017 р. за І півріччя 2016 р. та затвердили зміни до Кремінської районної програми зайнятості на період до 2017 р.

        Під час розгляду проекту рішення районної ради «Про хід виконання Програми підтримки індивідуального житлового будівництва на селі та покращення умов життєзабезпечення сільського населення «Власний дім» на 2012 – 2016 роки по Кремінському району за 6 місяців 2016 р.» депутати запропонували приділяти більше уваги інформуванню населення про умови кредитування у ЗМІ та  на дошках оголошень у місцевих радах.

          Також прийнято рішення про звіти депутатів районної ради  протягом  вересня – жовтня 2016 року перед виборцями про проведену роботу в раді, постійних комісіях, про прийняті радою та постійними комісіями рішення, про хід їх виконання, про особисту участь в обговоренні, прийнятті та організації виконання рішень ради, постійних комісій, доручень виборців.

          На порядку денному також було чимало питань стосовно управління комунальним майном та інші. З прийнятими районною радою рішеннями можна ознайомитися в розділі «Доступ до публічної інформації».

         У вільному обговорені депутатами було порушено питання, яке має доленосне значення для всіх територіальних громад району. Це питання децентралізації, а простіше – об’єднання громад. Депутати дійшли загальної згоди відносно того, що сьогодні необхідно донести інформацію до мешканців територіальних громад щодо переваг та недоліків об’єднань для прийняття важливих рішень.

 

Категорія: Діяльність ради | Переглядів: 406 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Пошук




УКРАЇНА ЦЕ ЄВРОПА
Друзі сайту














Адреса районної ради:
92900, м. Кремінна, вул.Банкова,  буд.1
e-mail:
rajrada.krem.lg.ua@ukr.net
Використання матеріалів дозволяється за умови
обов’язкового посилання на джерело
www.rajrada-krem-lg.ucoz.ua