Кремінська    районна    рада
Меню
На тебе чекають вдома

https://www.facebook.com

/dorogamira/

Форма входа

Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2016 » Березень » 9 » Щоквартальний форум
15:50
Щоквартальний форум

     9 березня у м. Кремінна відбувся щоквартальний форум Проекту ЄС/ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду – ІІІ».

У залі засідань зібралися учасники форуму, представники громадських організацій та керівники управлінь райдержадміністрації.

         Ганна Борова, колишній координатор Проекту «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду – ІІІ» у Луганській області,  представила присутнім свого наступника – Дмитра Курочку. Пан Дмитро презентував План просвітницької діяльності у сфері енергоефективності, познайомився з представниками громадських організацій м. Кремінна, сіл Голубівка, Варварівка та Макіївка, які повідомили про стан реалізації проектів, на які вже є позитивні відгуки населення.

      Згідно з планом просвітницької діяльності у Луганській області заплановано проведення 5 шкільних семінарів на тему «Енергетика та збереження навколишнього середовища. Що ми можемо зробити вже зараз» із залученням експертів в галузі енергозбереження та інновацій. Так 4 квітня 2016 року відбудеться шкільний семінар з енергоефективності на базі Макіївської загальноосвітньої школи. Макіївську школу обрано не випадково, бо саме Макіївська громада першою у Кремінському районі реалізувала інвестиційний проект. Загалом Кремінський район відзначений, як один з найбільш активних в області. В ньому реалізовано проектів спільно з різними донорськими установами більш, ніж в  інших районах області.

Категорія: Діяльність ради | Переглядів: 501 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Пошук




УКРАЇНА ЦЕ ЄВРОПА
Друзі сайту














Адреса районної ради:
92900, м. Кремінна, вул.Банкова,  буд.1
e-mail:
rajrada.krem.lg.ua@ukr.net
Використання матеріалів дозволяється за умови
обов’язкового посилання на джерело
www.rajrada-krem-lg.ucoz.ua